Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/merkur

Marketing

GUDBAJ PRAZNICI

Šta da kažem?

Praznici su gotovi. Mislim, nisu još, ali bit će sutra kad počne škola.

Mrzim školu,a tko ne. Mrzim ić popodne u školu. mad

Kako mi se ne da sutra ić. Imam školu popodne,a ujutro imam dodatnu iz kemije. Neš nam je profa pričala da ćemo doć čistit učionicu tijekom praznika, ali nismo. Ak nam sutra to na dodatnoj uvali ja ću ju strelit. bang Uzet ću sačmaricu. Neće mi stat u torbu. Puma će mi ju donest. Vraća se iz Makraske sutra i ona ne ide na tu dodatnu. Ne zaboravi metke!

Otišla sam se šišat u petak ujutro. Dosadil mi je taj posrani rep pa sam se ošišala na kratko. Otišla sam negdje u Poljanice jer me ova jedan tamo gdje sam bila prošli put, blago rečeno, upropastila. Ne zna šišat žena. Ova me tak super ošišala party . Prvi put sam zadovoljna s time cerek .

Popodne sam išla sa sestričnom u kino. Njezina mama je išla s nama jer je i ona htjela gledat taj film. Film je bio preodličan thumbup . Gledali smo Underworld2. E,to je horor i pol. Nešto preodlično smokin . Najbolji film ikada snimljen. Film nad filmovima. Horor nad hororima. Meni nije bilo strašno, ali to sam ipak ja.



Najbolje mi je bilo nakraju kad se ta ženska borila s tim nekim vampirom. Gurnula ga je u propeler aviona i ovaj se razletio smijeh .Isto tak negdje pri kraju taj vampir je otišao po svog brata vukodlaka. Otključal je tu komoru u kojoj se nalazil i nakon par minuta ovaj je samo izletio van. Tu se malo usereš jer te izneadi kak ovaj naglo iskoči van yes .

U filmu je bilo malo ... hm ... Ta ženska i jedan tip su se zaljubili pa su morali spavat skupa. I tak su to prikazali i dođe jedan lik malo iza nas ˝Pa dobro, kaj u svakom filmu mora toga bit. Jel mi gledamo horor ili pornić?!˝ E, ja sam se trgala smijeh . Koji glasom je to rekao. Kao da ga je razočarao film.

Malo prije sam se vratila iz crkve. Mi, krizmanici, imamo posebnu misu u pola šest. U utorak smo trebali pisat test iz župnog vjeronauka, ali nam je rekao da će nam ga odgodit na tjedan-dva. Nek se goni i on i taj šugavi test mad . Imam dosta toga u školi za učit i sad ja još kao moram učit i to župno sranje headbang ! Neće mu doć na test. Dosta mi je kaj moram učit i ovaj vjeronauk u školi. U srednju ja neću 100% ić na vjeronauk puknucu . Rađe ću na etiku.

Ok, idem ja.Moram si kosu oprat.



Post je objavljen 23.04.2006. u 19:06 sati.