Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/th4e

Marketing

ey ey!

e da počnemo ovak: meni je jako drago kaj se vama sviđa moj blog. i jako mi je drago da oćete novi post! pa evo! samo oću da pozzam th-ovku i pussssy jer su mi one naj! smijeh hehehe! ev da vam kažem da vas molim da se potpišete u moju GUESTBOOK koju možete otvoriti putem jednog boxa.

e htjela sam da vam kažem,,,, sutra je škola jojj a baš mi se neda ić.. a ok ajd sve se mora ionak imam je sam 3 dana naughty hehehesmijeh e ubijete me bang ak vam smeta kaj zezam svih vas koji idete u schule svih pet dana... ali ja sam ovaj izlet jedva čekala a možd vam se javim s izleta pomoću lap-topa koji mi ujo posuđuje! ma zapravo obećajem ak budem imala vremena vam se javim na brzake! jojjj... škola.... ono još machice je otvorenje naše nove škole a ravnateljica ona je luda za HR hrvatska tak je voli da inzistira da je pjevamo kak treba... ta je žena crazy lud

to je nevjerovatno! ja bi vam trebala objavit svoju sliku razreda...al svoju i ak me zamole pusssssynu i toxiiichinu glavu i tjelo bum skinula tak da se ne vide! naš je razred totalno opičen! al ono stvarno! wink opičen... a oni dečki su nepodnošljivi!

ma pazite mene o čemu ja brbljam kak sam dosadna kaj ne? ajd pozzam vas mah i pussssssssssssssssaaaaaaaakiss chuss

Post je objavljen 23.04.2006. u 19:30 sati.