Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Ajojj

Jučer je bio Viborov rođendan! Bilo je jebeno! Točnije, bio je prekjučer, al jučer se slavilo. Slavio ga je u Mrzloj. Bilo je dosta ljudi. :p. Iz razreda su bili Benjo, Hamzić, Tibor, Benjek, Petar, Nikola i još su bili neki ljudi od svukuda.

U 19:10 sam se trebao naću sa Filipom na kružnom (našli smo se u 19:15). Otišli smo na Kvatrić, na tramvaj i odveli se tam do Ive. Pokupili Ivu, na 11-icu i do Britanca i pješke do Mrzle. Nikog nije bilo. Došli su za 20 minuta a dotad smo nas troje igrali biljar. u početku samo Iva i ja a kasnije se Filip pridružio Ivi. Nije da se hvalim ali dobio sam ih. Pol njihovih kuglica sam ja poubacao, pa su onda oni ubacili crnu u krivu rupu :p. Sa tom glupom crnom smo igrali pun kurac. Brijem nekih 10 minuta. U međuvremenu su već došli Vibor, Hamzić, Benjo, Benjek i neki njihovi frendovi, pa smo kasnije igrali stolni. Filip i ja protiv Hamzića i Benje. Razbili smo ih svaki put. I tak smo igrali i onda je Filip otišao da se nađe sa Alenom, Ninekom i ostalom ekipom a Iva i ja smo ostali. Kasnije smo Iva, Vibor i ja krenuli prema doma, oni su kao išli samnom i dođemo mi na Sacsku do tramvajske i ja nazovem doma i kažu mi moji da smijem do pol 12. Vratimo se mi nazad, malo kasnije dođu Niksa i Pero i tak... Još smo se zajebavali. I sad 11 sati. Moram polako krenut, a ova dvojica nisu popili pivu. I sad mi njih čekamo, čekamo, čekamo... Prošlo 20 minuta i krenemo mi. I naravno, ko zadnji-Zubak. Uvjek se vuče ko guzica i nikad ne dolazi na vrijeme. Za popizdit!! Uglavnom, išli su s nama do Savske da bi onda otišli... Jebeno... Onda smo Vibor, Iva i ja sjeli na 17-icu i došli tam do Ive i pješke do mene. Išli su samnom do stepenica, kad su oboje mogli bit vani kolko su htjeli. Vibor je imao rođendan, a Iva je bila sama doma... Uglavnom došao sam kući oko 12. 5 minuta više manje... Tako sam sad u kazni...

Kao što već rekoh, jučer mi je stvarno bilo super, i nebi tu večer mjenjao ni za koju drugu. Jedno što žalim je što me moji nisu pustili da spavam kod Ive. To mi je fakat bed... Al nije bed zato kaj ćemo mi tak i tak živjet skupa za 2 godine, tak da ovih nekoliko noći što nebi spavali skupa i nije toliko bitno. Procjenili smo da bi oko 300 dana u godini bili 24 sata dnevno skupa! Kako će to bit zakon!! Jedva čekam! Pusa Ivi i pozdraf svima koj su jučer bili u Mrzloj.

Nažalost, moram i ovo spomenuti. Sutra opet počinje nastava. Nekima ujutro (kao meni), a nekima popodne. Uglavnom, da ne duljim sa školom, jer ipak, još uvjek su praznici!! Želim vam svima sreću u ovom završnom djelu školske godine. Želim vam da nemate ocjene ko ja i da ostvarite što bolje uspjehe i da se za ljeto, točnije kad završi školska godina svi nađemo i napravimo neku norijadu :)) Kaj to nebi bilo zakon? Cjeli grad, svi učenici iz svih škola popizde! ZAAAKOOON!! :))

Post je objavljen 23.04.2006. u 13:52 sati.