Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

Hajduk...Rijeka...No comment!! !!

Susret na Poljudu pratilo je oko 2,500 navijača.

Da..I Hajduk je izgubio od Rijeke..Al koga briga uvijek vijerna će mu biti Torca,i nakon ovog teškog poraza,il bilo kako bilo H@jdUk Živi Vj€Čno,šta bilo da bilo!!heheheh
DAnas smo igrali loše al u nogometu nema savršenstva,tako da i porazi su normalni,događa se..Živi primjer utakmica Hajduk-Dinamo..hehh...

Image Hosted by ImageShack.us

Ukratko o utakmici:

Rijeka je igrala bez vratara Dragana Žilića, koji nije uspio do kraja zaliječiti ozljedu koju je zadobio u utakmici protiv Varteksa. Umjesto njega na gol Rijeke Dragan Skočić je postavio Velimira Radmana.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Rijeka je preuzela terensku inicijativu.

U 4. minuti Vugrinec je tukao iz slobodnog udarca s oko 30 metara, ali njegov udarac išao je ravno u Stipu Pletikosu.

Prvu veliku priliku na utakmici ubilježili su Riječani, Siniša Linić izigrao je obranu Rijeke te snažno pucao s 10-tak metara, ali Pletikosa je bio na mjestu.

Minutu kasnije Sharbini je pucao s gotovo iste pozicije, ali Hajdukova obrana je blokirala taj udarac.

U 11. minuti Novaković je nakon dobrog dubinskog proigravanja centrirao s desnog boka, ali Splićani su u zadnji čas uspjeli otkloniti opasnost.

Prvu pravu priliku Splićani su ubilježili u 17. minuti, s ruba šesnaesterca na asistenciju Hrgovića iz prve je tukao Cimerotić, ali lopta je otišla pokraj desne vratnice.

U 20. minuti Vugrinec je petom u šesnaestercu dodao natrčalom Renduliću, koji je iz prve pogodio vanjski dio mreže, vrlo lijepa akcija Riječana.

U 26. minuti Cimerotič je u prodoru srušen na 20-tak metara od gola Rijeke, ali sudac je samo odmahnuo rukom.

Dvije minute kasnije Novaković se našao u vrlo dobroj poziciji za šut na oko 10-tak metara, ali Buljat je u zadnji čas uklizao i odnio loptu ispred nogu riječkog napadača.

Prvi udarac u okvir gola Splićani su uputili u 30. minuti, s 20-tak metara pucao je Bartulović ali ravno u riječkog golmana Radmana.

Riječani su terensku nadmoć uspjeli pretočiti u vodstvo u 31. minuti. Novaković je s desnog boka ubacio za usamljenog Vugrineca, koji je pucao s desetak metara, a lopta je okrznula Kralevskog i prevarila Stipu Pletikosu.

Splićani su pokušali uzvratiti u 35. minuti, iz kornera je ubacio Kranjčar, a Hrgović je glavom pucao pokraj gola.

Stopostotnu priliku u 37. minuti propustio je Hrgović. Erceg je iz trka ubacio s lijeve strane, Radman je nespretno odbio loptu do Hrgovića, koji je s desetak metara uspio promašiti prazan gol.

U 44. minuti Erceg je na asistenciju Kranjčara tukao s 20-tak metara, ali lopta je otišla tik uz lijevu vratnicu Radmanovog gola.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:1, a igrače Hajduka malobrojni su navijači u svlačionicu ispratili zvižducima.

Prvu priliku u drugom poluvremenu Riječani su imali već u 46. minuti. Linić i Vugrinec su duplim pasom izigrali obranu Hajduka, ali najbolji riječki nogometaš otišao je previše u stranu i nije uspio prevariti Stipu Pletikosu.

U 49. minuti Kralevski je grubim uklizavanjem srušio Vugrineca, za što je "nagrađen" drugim žutim kartonom. Splićani su tako ostali s deset igrača na terenu.

Samo minutu nakon toga Hajduk je mogao izjednačiti. Bušić je izbio sam pred Radmana i dobro pucao, riječki vratar okrznuo je loptu koja je na kraju pogodila vratnicu.

Drugo poluvrijeme malobrojnim je gledateljima donijelo puno bolju igru.

U 53. minuti Sharbini je propustio dvije vrlo dobre prilike, a dvije minute nakon toga Bartulović je glavom iz neposredne blizine pucao pokraj gola Velimira Radmana.

Sharbini je propušteno uspio ispraviti u 61. minuti. Riječki napadač fino je prihvatio Linićevu loptu u punom trku, te udarcem iz prve povećao vodstvo gostiju na 0:2.

Ni nakon drugog pogotka Riječani nisu prestali napadati, Hajduka obrana na trenutke izgleda smiješno pored tehnički superiornijih riječkih veznjaka i napadača.

Potpunu dominaciju Riječana na Poljudu potvrdio je Davor Vugrinec prekrasnim pogotkom u 71. minuti. Novaković se sjurio po desnom boku, ubacio za Vugrineca, koji je s 20-tak metara iz prve silovito pogodio za 0:3.

Nakon trećeg primljenog pogotka ionako loša igra Hajduka potpuno se raspala.

Vugrinec je u 83. minuti upisao hat-trick nakon što je izbio sam pred Pletikosu, splitski vratar bio je nemoćan pred najboljim igračem Rijeke, koji je rutinirano pospremio loptu u mrežu za impresivnih 0:4.

Mogli su Riječani postići i peti pogodak u 90. minuti nakon katastrofalne pogreške Peze, Sharbini je sam izbio pred gol Hajduka, ali nije bio dovoljno precizan.

Image Hosted by ImageShack.us

I K@d Gub€ I K@d Tuku Uvij€k Vj€rNi §vom H@JDUKU!! !! !!

Post je objavljen 22.04.2006. u 22:40 sati.