Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maranatha

Marketing

SMJELOST I PONOS NADE :)))))

Eto malo neobičnih fotki, ali meni odišu vedrinom i svježinom :)













Inače, razmišljala sam.... ne stavljam baš svojih razmišljanja na blog... ne znam, možda će doć' vrijeme i za to. Trenutno me opet zaokuplja ljepota Božje ljubavi prema nama. Zbog Uskrsa. Na Veliki petak nisam uspjela gledati cijeli križni put, stigoh tek na 11. postaju. Taman da čujem pitanje: "Zašto nisi sišao s križa?" A On odgovori: "Zbog LJUBAVI". A i župnik je na obredima govorio o Raspetoj Ljubavi.... Tako me to potreslo.

Divan je taj naš Bog! Silan i velik, milosrdan i milostiv. Riječ je njegova vječna i nepromjenjiva, čvrst oslonac, razlog nade.... Kad nas zlo sisne u životu valja nam tu Riječ proklamirati, izgovarati glasno i time potvrđivati da ta riječ vrijedi za mene i moj živo, valja ju "primijeniti" na konkretne situacije. Prečesto se samo divimo Riječi, ali ne znamo što bismo s njom u stvarnosti... ili u tim bljak situacijama zaboravljamo da nam je nadohvat ruke i da je Njegova volja samo dobro za naš život.
"Njegova smo kuća mi ako sačuvamo SMJELOST i PONOS NADE" (Heb 3,6b).

Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca. Nema stvorenja njoj skrivena. Sve je, naprotiv, golo i razgoljeno očima Onoga komu nak je dati račun (Heb 3,12-13).



Post je objavljen 22.04.2006. u 14:15 sati.