Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Ukrasni papirić i mašnica :)

Eto, sakupilo mi se u zadnja 2 mjeseca nekoliko prigoda u kojima sam željela podijeliti darove. Jedna diploma, tri rođendana. Razlozi zašto to nisam učinila odmah su razni. Prvo nisam imala novaca za kupovinu onoga što sam zamislila, onda su došli novci, a ja bila odsutna iz zemlje, onda došla ja, otišli ti ljudi iz zemlje i sada se napokon susrećemo. Kroz koji dan podijelit ću svoje poklone. Veselim se tome vjerojatno u jednakoj mjeri kao i oni koji bivaju darivani.

Volim dobivati poklone. Naročito one bez ikakve svrhe i razloga. Volim i poklanjati. Ljudima koje volim. Bez obzira na cijenu poklona. Svaka osoba ima nešto svoje što voli i zaista brinem o tome što poklanjam. Ne poklanjam bez veze, samo da bih se držala običaja. Poklanjam poklon za koji znam da osoba želi, treba, voli, uživa u njemu i uvijek pazim na kvalitetu poklona. Želim da bude u stilu osobe. Svaka osoba ima svoj image i drži ga i čuva. Svojim poklonom to neću narušiti. Čemu kupiti nešto nekvalitetno što onda osoba sa stilom neće nositi.

Ma, ustvari sam poklon nije toliko bitan. Bitno da je od srca i da je primljeno sa srcem. Ali, ipak... :)

Mene, osobno, više veseli zamotavanje poklona. Uh, ukrasni papiri, mašnice i trakice... uživam u tome. Obično kupujemo poklone kroz cijelu godinu i rijetko nas prodavačice pitaju da li treba zamotati poklon. Obično mi moramo naglasiti da je to poklon. Međutim, za vrijeme Božića kada se sve što se kupi smatra poklonom, e tada stalno pitaju to pitanje. JA MRZIM TO PITANJE!! Kažem jednom "Ne, ne trebate. Ja ću sama." A prodavačice meni: "Ma nije problem, zaista, evo imamo tu papira i.....". "NEĆU, ženo!" Hoću sama uživati u umotavanju poklona.

Obožavam motati poklone sama. Obožavam razmišljati o boji papira i mašnice, obožavam kombinirati, obožavam gledati taj paketić dok stoji na mom stolu i čeka trenutak predaje.

Zaista, poklonima koje dajem veselim se jednako kao i oni koji ih primaju. Što volim te ukrasne papiriće i mašnice :))))). I nema veze što nekad kasnim iz raznih razloga. Moj poklon nađe adresu primatelja u svako doba i kad je s razlogom i kad je bez razloga.

Sada brišem u grad... jer kasnim s još jednim poklonom... kasnim jako dugo, ali osoba je posebna... i još uvijek tražim poseban poklon...



Post je objavljen 22.04.2006. u 11:31 sati.