Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeinzion

Marketing

da mi je biti...

...Zelja za slijedeci rodendan, bozic, uskrs, bla, kad god da bio neki dan kad se ispunjavaju zelje. Zelim da nitko ne zna tko sam, gdje sam i da postojim 24 sata. 24 sata bjega od svega sto ima ljudski oblik ili je izmislila ljudska ruka. Samo priroda i mir.

...Sjecate se kad smo imali petnaest godina i brijali na velike mudrace i ucitelje i pronalazili smisao svega u svemu? Pitam se kad je krenulo krivo? U kojem trenutku sam zatvorio vrata svijetu i poceo mu braniti da ude u mene i dozvoli mi da osjetim njegovu snagu.

...Imao sam vrata, drzao sam kvaku, rekao sam da cu ljudima dati jos jednu priliku, samo jos jednu. Dao sam cijelom rodu povjerenje, ali onda kad sam bio spreman otvoriti ih, shvatio sam da su zakljucana.

Zelim s vama gledati sunce i nebo i mjesec i zvijezde i more i valove i ptice. Zelim s vama udisati zrak, dijeliti, shvacati, definirati i otkrivati, al ste prokleto preteski. Nedosljedni, nezreli, iskvareni, dvolicni i skrti. Jebi ga. Za svakog od vas mogu to argumentirati.

Ja sam se prestao smijati, jer znam da sam i ja takav. Iskvaren. Zatrovan od društva.

Jedino sto mi je preostalo izgovarati sveto ime u nadi da ce se pojaviti, primiti me za ruku, sad kad sam izgubljen i snen, razbuditi me, pokazati mi put, udahnuti snagu, staviti smijesak na lice i blagosloviti me srecom.

"Rastafari is the only one we're trusted."

Post je objavljen 22.04.2006. u 11:12 sati.