Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vampyric

Marketing

I'M BACK....

Evo mene,ljudi SORRY nisam mogla pisat nove postove,nisam bila u zg-u pa...Ovako bila sam u Omišu,to je jedno mjesto pored Splita...(za one koje neznaju) bilo je ZAKON!! Društvo je PREDOBRO,MA PREZAKON!! Totalno ono drugačije od naših debila...nekako puno iskrenije,društvenije...neznam jednostavno bolje!! A dečki....ma ZAKON su!! Ima puno zgodnih to moram priznat....i tamo su svi rockeri...mislim...ono svi u starkama,u crnom,svi muški u majicama od Maidena,AC/DC,Gunsa,Metallice...ma ZAKON!! Tako mi je žao što sam se vratila...ja bi još ostala!! Šmrc šmrc....al dobro idem ponovo na ljeto..hehe...CAN'T WAIT!!! Al dobro...evo neš zanimljivo o Gunsima...možda ste to već znali al nema veze.... Znate li...
Da je ime AXL ROSE nastalo premetanjem slova ORAL SEX...
AXL je više od 30 puta uhićen zbog raznoraznih uvreda,fizičkih napada,zlouporabe droga,izazivanja nereda i sl. gluposti.Na svakom suđenju bio je SAM SEBI ODVJETNIK!
AXL pati od manične depresije, a roditelji su ga prisiljavali da ide u crkvu,što je još više potaknulo njegov buntovni duh
Jednom prilikom na koncertu je sam izazvao nered.Iznerviran time što je jedan od obožavatelja snimao njihov nastup kamerom,Axl je sa stagea skočio u publiku i započeo obračun sa "snimateljem".Naravno ovakav potez bio je motiviran drogom bez čijeg utjecaja Gunsi nisu ni izlazili pred publiku.

Eto to je to...iako NE VJERUJEM u ovo na kraju..mislim..da Gunsi nisu bez drog izlazili pred publiku...mislim šta bi to bilo?!! Uglavnom... EJ SAMO DA SE ZAHVALIM NA SVIM LJUDIMA KOJI SU MI OSTAVILI KOMENTARE..HVALA HVALA HVALA...komentirat ću i ja...bez brige...ajde Ki$$..GUNS N' ROSES 4EVER!!

Gunsi THE BEST 4EVER!!


Post je objavljen 22.04.2006. u 08:39 sati.