Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missfreud

Marketing

PETAK DAN ZA...METAK?!?

Svi se kao hvale činjenicom da sex više nije tabu tema. Ma ne uopće!!! Tako je očito da se svi zavaravaju pomišlju da više nisu uštogljeni i da su slobodoumni.. A iz jedne tako neznatne situacije je vidljivo koliko smo u biti zadrti. Npr. neko nekom kaže: ''Ko te jebe?'''…to ''jebe'' je shvaćeno kao vulgaran izraz,tj. psovka. A ta rič je psovka samo zato šta smo mi tom riječju nazvali seksualne odnose,odnosno sex. Da se neko,pri tvorbi jezika,sitija da bi bilo zgodno npr. osjećaj sviđanja nazvati jebanje (umisto današnjeg sviđanje) ljudi bi išli sviton stalno govoreći da im se jebe ovo ili ono,da im se jebu filmovi,da im se jebe čokolada,sladoled…i to onda ne bi bila psovka…ali kad je to povezano sa sexom,e onda je to psovka…ccc…jadno…toliko o našoj neuštogljenosti…hahahahahahahahahahaha ('''hajde daj da se smijem,od smijeha…'')…….bzzzzzzz….
Jel se ko slaže s menon da ona emisija za dicu Nora Fora više plaši dicu nego šta ih ičemu uči…medo nema oka,ona izgleda ka Jocker kad se smije,a o iritantnim glasovima da i ne govorin…
***
Vraćan se na beštije…iden ja prije tjedan dana od bake i hodan bezveze ceston kad me zabljesne nešto bilo….malo,slatko,mekano…pas,naravno. Dakle,naišla san na malog samojeda(onaj lipi,polarni,bili pas). Pa kojem kretenu je palo na pamet nazvati tako lipo stvorenjce samojedom. Analogno nazivu,glavna odlika te pasmine bila da im ne moraš kupovat hranu. Naime,samojed se sam za to pobrine-SAM se JEDE-krene od iznutrica i na koncu dođe do toga da od njega ostane samo koža,tj. krzno. (mislin da će si Platka Vokos ubrzo nabaviti samojeda). Uostalom,kada vlasnika samojeda pitaš koja je to pasmina,on kaže:''samojed(e)''-dakle,on vriđa psa izjavom da SAMO JEDE(read between the lines:ne radi ništa drugo,beskoristan je…)…ZATO,PROMIJENIMO TOJ JADNOJ ŽIVOTINJI IME KOJE JOJ RUŠI SAMOJEDENJE…htjedoh napisati samopoštovanje…I OD TIH PLEMENITIH BIĆA ČINI NEZADOVOLJNA,REZIGNIRANA BIĆA PREPUŠTENA SAMA SEBI …DA SE JEDU…-ODNOSNO,SAMOJEDU!!!!!

***
Imam snažnu potrebu za Azrom koju ću ovaj isti trenutak zadovoljiti….aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

***
-ZA ONE KOJE OVAKVE STVARI ZANIMAJU-PART 1: u Japanu drže u krletkama posebne žabe čije kreketanje podsjeća na cvrkut ptica….
-ZA ONE KOJE OVAKVE STVARI ZANIMAJU-PART 2: muškarčev jezik prosječno je težak oko 30 grama,a ženin ja lakši oko 5 grama…


Post je objavljen 22.04.2006. u 00:47 sati.