Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponestoodeckima

Marketing

osim što mi je dan ful super i što sam u totalnoj euforiji zbog G
užasno sam razočarana... razočarana sam time što sve više ljudi na svojim blogovima raspravlja o tome kako će svrštiti svoj život. kako su u depresiji.sve te cure su jako jake ličnosti,jak su karakter, i ono genijalne su... evo ima jedna cura (ona će se sama prepoznati) ženska je super i njen blog mi je genijalan ženska piše odlične pjesme a u pjesmama piše da joj je dosta života.... piše o toma kako razmišlja o svojoj smrti. gle.... znam da ti je teško ali.... ne znam kako da ti pomognam.
dalje druga ženska(također će se prepoznati) imam problema jer smatre da je ružna i debela.... ženska je sigurno prezogodna ali.... evo kako da njoj pomognem?
treća ženska ima problema sa starcima(također ako se prepoznaš nemoj se ljutiti) starci ju koma pate. kako da njoj pomognam?
cure ako se prepoznate... nemojte se ljutiit... ovo radim samo zato što mi je stalo do vas i iskreno bojim se da si nebi nešto napravile!!!! ne znam kako bi vam pomogla najsretnija bi bila kada bi vas sve tri dovela kod sebe i pazila na vas 24h na dan ... ali to ne mogu zato mi morate obećati da ćete paziti što radite! ne znam kako vi ali ja san ne mogu pomiriti da si netko oduzme život.... osim toga napisala sam da je ovaj blog prvenstveno napravljen zato da bi si pomagala pa eto iskreno želim vam pomoći... stvarno želim i zato neću dopustit da se ikojoj išta dogodi makar me vi mrzila ili što već biti ću dosadna i naporna i pziti ću na vas. evo svećano obečajem! nadam se da će i ostali koji čitaju ovaj moj blog podržati me u tome i da će i ostatak pokušati spasiti bar jednu osobu... mislim spasiti... samo joj trebate biti podrška i rame za plakanje a to mogu svi!

Post je objavljen 21.04.2006. u 18:03 sati.