Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

Onaj ispod je za Ofcu, a sad jedan... eto tako, jer mi je dosadno.

Dan je divan, baš... Sparina je i sve, al ne smeta. Ignoriram sve nuspojave lijekova i sličnih kemijskih supstanci. Tamanim koštice od bundeve skoro pa u enormnim količinama (smiruje živce) :))

Podigla sam si raspoloženje dovođenjem lica u skoro pa ljudski oblik. Ne, nisam narcisoidna i neću nakačiti fotku ovdje, al šminka zaista čini čuda :) i jesam rekla već da popravlja raspoloženje? Jesam? Kažem opet :)

Dobra sam, kući sam... Aha, moš mislit... Juče sam izašla iz kuće... Al ja JEDNOSTAVNO MORAM na sunce... Mora da ovaj suncokretasti blog nije džaba suncokretast... Danas sam isto izašla. Al recimo da su to bile obaveze.. Teta u banci me je maaalkice čudno gledala. Al opet, tješim se ja, ne izgledam bolesno, već valjda nisu navikli na ljude s maramama na glavi, štajaznam... Nije bitno, perike ne planiram nositi :D pa nek gledaju marame čudno ako im se gleda... Ja davim ovim mojim blogom jelda? Onako, sasvim nepotreban blog. Niti koga zanima šta pišem, niti ima šta poučno...
Al evo ova dva kvotana ulomka dole su sasvim divna... Jeste li ikada razmišljali o tome koliko podvrsta ljubavi postoji? (ulomak 1.) ili koliko Nekih Starih Duhova bi trebalo očistiti iz one školjkice u grudima? (ulomak 2.)

Tata mi je rekao da riješim bolest pa ću auto dobiti (trep, trep)... To je dokaz koliko nam je svima već prikipilo :) Ništa nam se u životu ne dešava, jer otprilike svi planovi počinju sa: "Kad se B. izvuče iz ovoga onda ćemo..." a B. nikako da se izvuče :))) surova sam znam, dosadna već i samoj sebi :)
Aha, a ovo obećanje o autu i nije neko, jer ću dobiti njegovo, a on će uzeti novo :))) neeeema veze, nek se kotrlja :) (ovo sam ja u mislima već zdrava, i auto nazivam Mojim) eh snoviii :)

Opet razmišljam o blogu... Ovom, dabome... Koliko, kad sam počela, sam počela općenito, sa citatima i fotkama... i koliko sam "skrenula" s te putanje... Koliko sam toga otkrila, napisala... Nekako se tješim da vas skoro sve znam, pa eto, manje-više i bez bloga to znate o meni... Ove koje ne znam, pomalo mi je neugodno :crveni se: al štajasad mogu... Nemojte upotrebljavati bilo šta što sam rekla/napisala protiv mene, ili protiv nekog drugog, i valjda će sve ostati i biti u redu, hahahaha.

Nj. Pucaju me želje neke. Recimo, sad bi BAŠ s Vedranom sjedila negdi na suncu, kraj mora... Al ona danas ima mnogo bolje društvo, pa mi nije krivo što mi je želja strašno nemoguća :)

Bla.
Volem.

Post je objavljen 21.04.2006. u 15:11 sati.