Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dnevnik 65 - Jutarnja konverzacija s hemeroidom...

-Ribica, dobro jutro! Pa jesmo mi to sinoć kulena papali!?
-Odjebi, crve...
-A jesmo mi to sinoć i fiiine pivice pili!?
-Krepaj u mukama, nije ni 7 ujutro. Spavam.
-Nema pavanja. I mi hemići smo ljudi! I mi bi na svjetlo školjke!!!
-Nema šanse. Dobro znaš da sam noćas do dva recenzirao porniće za novi broj Playboya i ničim izazvan vozao kožicu do 3.
-Ali Ribica... Pa ja sam gost! Valjda se zna ko ima prednost. Osim toga već si prdnuo dva suha i duga s kojima si probudio Mihu i Juniora, pa jedan kratki i vlažni zbog kojeg su u suzama napustili sobu, pa sad i sam dobro znaš da ti slijedi onaj "Ruski rulet" prdac koji može ali i ne mora bit plinovit!
Pomislih u sebi,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ima pizda pravo, i odletim u smjeru zahoda.

Hemeroidi su nabrekla vena/vene na području šupka, koje prokrvare kad se jako napneš. Što duže sjediš na zahodu, veće su šanse da koktel u wc-šolji biti nalik na Sevinu cipicu.

Hemsoni se dobiju zbog jednog od sljedeća četiri razloga - tako da jedete suhu i nekuhanu hranu, budete pod stresom, radite na sjedečki, a općenito su alergični na alkohol. Kad bolje razmislim, kako živim, koliko pivim i koliko se krećem, dobro da nemam valunge u šuletu.

Osobu s hemetom prepoznat ćete po tome što nakon obavljene nužde u stavu mirno s rukama ukočenim iza leđa stoji jednu minutu dok se vena ne uvuče nazad u guzni brlog. Ko Iranski specijalac na sletu.

Intelektualaca ima 7% u Hrvata. Homića ima 20 posto populacije - 10% onih koji priznaju, 10% onih koji skrivaju. Hemiće ima valjda svaki drugi čovjek koji radi, jer ga posao i tempo života natjera da mu anus popizdi od nebriga za njega i onda pusti krvavu suzu svako jutro pri prvom sranju.

I zato ovom prilikom osnivam Stranku Krvavih Šupaka (SKŠ), s podstrankom Hemeroidičari Hrvatske (HaHa - nije smiješno), i krećem u borbu za stolicu u Saboru! S onim mekim jastučićem, naravno. Ako već mogu ovi s hemićima u lubanji...

Svi ljudi dobre volje koji imaju malog Aliena u guzi koji izviri ko mala šljivica pri kakanju, dobro su došli u stranku. Oni zdravi su nam odma sumnjivi i nek sreću traže negdje drugdje, jer ne znaju što je bol!

HaHa - za svijet s puno graha!
eSKaeŠ - priključi se ako sm'ješ!

Za početak se morate učlanit u CK - Crveno kakam!


Ajmo malo ozbiljnosti. Od 18 nizozemskih piva jedino je Jan Hertog Meibock bio jako fin, ostale ne bi posebno izdvojio, a zbog one od banane sam htio Stokući glavu odšarafit. Sreća njegova da u nedjelju kuha pivu na Žumberku, pa ću ga poštedit. Žumberak naprosto obožavam, ali se zbog pod utjecajem podzemnih voda često napijem. Ovo su slike s prošlogodišnjeg seminara "Joga u primjenjenoj znanosti -3b".

Joga za Bankare
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za prometne policajce
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za bajkere
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za one u INA-i, i za njih je ona majica s početka posta...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za kopače zlata
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za DMJ-a nakon tuluma u Petrinji
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Joga za zaljubljene
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I najbolja od svih - stand-up joga!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Paz stvarčine! HANSON BROTHERS - My girlfriend's a robot

Post je objavljen 21.04.2006. u 08:59 sati.