Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missfreud

Marketing

...BEŠTIJE...VALJDA...

Meni je dosadno…jaaaako…al sigurno ne toliko koliko ovoj glupoj muvi koja leti ovuda…ma zašto bi muva bila glupa??? Mora se priznati da,s našeg gledišta, djeluju dosta ograničeno…ali šta ako one jednostavno,jadne,nemaju baš nešto dugotrajno pamćenje…valjda su jednom davno učinile nešto Mnemosini(za one koji ne znaju to je grčka božica pamćenja koju je Zeus,hm,da se tako izrazin,oplodio pa je jadna rodila ni više ni manje nego 9 slatkih,malih kćerkica koje postadoše muze). Kad smo već kod toga,počinjen misliti da san i ja učinila nešto toj gaduri…u zadnje vrime iman problema s pamćenjem,ali za razliku od muva ja znam razlog(jedan ruski proizvod…)
Evo jedna situacija: stoji muva…oće vani…isprid nje prozorsko staklo…jedno prozorsko okno otvoreno,drugo zatvoreno.
Muvin cilj-izaći vani…hm…POKUŠAJ BR.1(s muvinog stajališta):…Bzzzzzzz…tup!...šta je sad ovo?!...uf,boli me glava….POKUŠAJ BR.2:…Bzzzzzzz…tup!...šta je sad ovo?!...uf,boli me glava…POKUŠAJ BR.3:…Bzzzzzzzz…tup!...što je sad ovo?!...uf,boli me glava………jel ko šta zaključuje??? Nije muva,odnosno nisu muve retardirane,nego ne mogu kurca zapantiti…a nisu one krive. A šta će se na kraju dogoditi? To nevino,jadno,prokleto iritantno stvorenje će neko drmniti palicon za muve i muva će crkniti upravo zbog svoje genetske predodređenosti da bude prokleto zaboravljiva. Di je tu pravda? Onda bi i ljude tribalo mlatiti nekakvon palicon zbog gluposti ili zaboravljivosti. Ja bi onda morala pomlatiti polovicu ljudi oko sebe-uključujući sebe!
Pozdrav ovoj podmukloj…mogla bi ti malo lakše s…znaš ti…a šta se tiče naziva onog šta si konzumirala dobro su nas zajebali…je nas Pigmejac usra s onom žabon…stalno neke beštije…imaš pravo…pušiš vlastite zajebancije…ajmeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!


Post je objavljen 20.04.2006. u 23:47 sati.