Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fussball

Marketing

Hajduk traži obranu, protiv Rijeke bi se lista nogometaša koji su nastupili u ovom prvenstvu u bijelom dresu mogla povećati za čak tri imena. S debitantima u jadranski derbi! U obrani za nastup kandidiraju Zadranin Jurica Buljat i Mostarac Boris Džidić, a u veznom redu još i junior Toni Pezo! Tako bi Hajduk mogao povećati popis "upotrijebljenih" nogometaša sa 35 na 38 što je samo po sebi rekordno. Tri trenera i tri i pol momčadi za težnju osvajanja - čujte i počujte - četvrtog mjesta!?
I tu nije kraj, jer se prvoj momčadi priključuju juniori Strinić i Ljubičić, s naznakama da bi mogli i oni upisati svoj prvi nastup u preostalih pet utakmica.
- Je li, da svi nastupe, pa da budem Luka i 40 hajduka - smije se Bonačić.
Ne može se nadmašiti zimske pripreme Blaža Sliškovića prošle godine, tada smo pisali Ali Baka i 44 hajduka. Takav domet neće biti premašen; ili se ipak samo - nadamo?!
- Obrana je u prinudnom sastavu, Žilić je ozbiljnije ozlijeđen, a Miladin je pocrvenio, Granić je izvan stroja. Znači, mnogo je problema. A pobjeda nam je važna da sačuvamo nadu za četvrto mjesto i Intertoto. Moramo i Rijeci pokazati da je možemo svladati, svaki put smo ovog proljeća bili blizu i ostali daleko. Nakon toga idemo u Osijek u još jednu važnu utakmicu sezone, europski važnu - govori Luka Bonačić.
Simptomatično je da su četvorica dobila prekomandu pod zapovjedni stijeg pomoćnika Gorana Vučevića: Pablo Munhoz ima prisilnu pauzu zbog crvenog kartona iz Velike, Frane Ćaćić kao da je već svoje završio s Hajdukom, istječe mu ugovor i sprema se u inozemstvo, Josip Ćutuk se nije ni približio prvoj momčadi u doba Luke Bonačića, a s njima je i Nikola Kalinić, u posebnom privremenom statusu.
Eto četvorka koja nije u kadru za meč protiv Rijeke bez obzira na sve ostale ozljede i kartone (ne zaboravimo izostanak neumornog Damjanovića).

Post je objavljen 20.04.2006. u 22:15 sati.