Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slowdance

Marketing

JOS ME 7 DANA DIJELI OD STATUSA BIBLIJE

Da. jos samo 7 dana i onda imam 16 jebenih godina. booooooooooolesno. stara sam ko biblija. vec imam bore oko ociju i po licu i sise su mi se objesile... nothumbup Imam srece kaj mogu rec da se zajebavam. nemam bore oko ociju i po licu ali ne zato kaj nisam stara nego zato kaj nemam oci ni lice. Ha ha. kako sam retardirana. joj moram se ic ubit negdje. popusila sam okladu s dorom......kladile smo se jel cemo stic na bus il ne kad smo se vracale iz ancone.ona je rekla da ocemo ja sam rekla da necemo. i stigle smo. i sad se moram ic napit s njom u petak. onda ce opet slinit po kosicu a ja cu bulaznit jel necu imat po kome slinit. zato kaj su svi fuj. vecina. a ovi ostali su glupi. i koja je pouka price- ta da ja nisam nikad zadovoljna i granica moje satisfakcije je veeeeeeeeeery high. headbang a jebiga. morala sam zbrisat sve pornice s kompa jer mi je doso burazov frend da mi sredi komp a iskreno neznam koji kurac sam ih i imala nisam ih gledala fuuuj ali to je zato kaj tikica svaki put kad mi dode nesto instalirat skinu se i pornici. on valjda na svakom cdu ima skrivene pornice. jebote pornici.
Tikica,no hard feelings. rolleyes ...................
zakaj sam ja sad uopce pocela pricat o pornicima.....pitaj Boga........
danas me mata klao nes mi sere za nixu jebem mu mater!! kako taj covjek meni moze dic tlak. ali to nije normalno. i cjeli taj jebeni markusevec svi me kolju za nixu jebote sve sam ja kriva. prekinuli smo prije vise od mjesec dana ali kad god nekog vidim odma --jesi jos s nixom,jel bute pak bili skupa,a daj budi s njim,a zakaj ste prekinuli,a on tebe voli........blablablablablablablba-- ma nek si puse rac ku.

kak se barbara(moja sekica) danas raspizdila! idemo dodo i ja u anconu i treba ima punu kutiju pljuga. a dora nekih 7 komada. i copimo joj 4 pljuge i odma uwaaaaaa kaj cu ja sad pusit aaaaaa i dere se pol sata a onda nam da jos 2. SEKIC pusica!!!!!

e da skuzila sam da su sugi postovi naporni meni ih se uglavnom neda citat a moram si ostavit malo materijala i za poslije tak da sad ljepo idem jest.

AJ BOK

P.S. Jelena moras mi objasnit kak se stavljaju slike podsjeti me da te to pitam zujo

Post je objavljen 20.04.2006. u 02:43 sati.