Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orchid

Marketing

Drugi dan mucenja je gotov

Prvo zelim da se zahvalim svima na divnim komentarima. Vidim da ovde ima dosta djevojaka koje me razumiju i racunajte da cu vam pruziti podrsku u svemu. Puno puno hvala. Uljepsale ste mi vece!

Dalje... Imala sam tezak dan. U teretani patnja ali sam izdrzala. Radila sam i vise nego sto je bilo potrebno. Nazalost, morala sam odmah nakon tog na casove engleskog. I sad sam mrtva umorna. I da ne zaboravim. Moj dragi decko kao i obicno voli da pravi scene kad nesto nije po njegovom. Juce sam mu rekla da cemo izaci ako ne bude padala kisa predvece i gle cuda: Nema kise. Poslala sam mu poruku nakon casova da ja nemam snage da hodam i da ne znam kako cu stici do kuce i on je blago receno - popizdio. Stvarno me cudi kako nije raskinuo sa mnom po ni sama ne znam koji put. Toliko puta je pokusao da me nista ne moze iznenaditi. Valjda se smirio sad iako... Ma vidjecu sutra.

By the way, malocas sam gledala Cold Case (ili ako bash hocete: Zaboravljeni Slucaj) na RTL-u i bila je zanimljiva epizoda. Neme stvari su me pogodile i poklopile se dogadjajima u mom zivotu. Pojedine recenice kao da sam sama napisala.

Odlazim po jos Coca Cole Light i mozda se bacim pred tv.

<3

Image hosting by Photobucket

Post je objavljen 19.04.2006. u 21:54 sati.