Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazyforanimals

Marketing

…dosAdnO mI je…I caN't BelEve thAt…pa, PrazNicI sU…

BOOOOOOOOOOK LJUDOVI!!! Kak ste? Kaj radite? Evo pošto mi je malo dosadno odlučila sam napisat novi post… danas sam se probudila u 6 i 55, jer starci tad idu na posao pa su glasno pričali… ali bez obzira na to ja sam se vratila spavanju… onda sam još negdje pola sata odspavala i digla se i otišla u sobu od staraca gledat telku, jer ja nemam svoju sobu nego ju dijelim s već prije spomenutom sestrom koja je velika spavalica i onda joj naravno smeta kad upalim telku…
…kad sam odgledala Princa iz Bel – Aira digla sam se i doručkovala, a onda sam otišla u knjižnicu i posudila si 14. i 15. dio Amy… OK, OK znam da sam dosadna… al ono… meni se knjiga sviđa… al… da vidim… šta mi se još dogodilo?
…eeeeeee… daaaaaa… nisam vas ni pitala… ste vidli ankete?!?
…i još… pa ovo zapravo nije pitanje nego zamolba… daj pliiiiz odgovorite na ankete i na pitanja iz pretprošlog(čini mi se) posta jer me fakat zanima…pliiiiz…oćete? Ajde pliiiiz!!! Molim vas, molim vas pliiiiz!
…osim ako možda već niste, onda ne morate… samo oću znat vaše mišljenje… jel to OK? Neću ništa više… samo vaše mišljenje… al sad bi bilo dosta o anketama…al dajte ipak odgovorite na ankete… OK?!
…evo… prestala sam o anketama… a sad ću se probat sjetit kaj mi se još dogodilo…
… kad su mi starci došli s posla ručala sam i odgledala sve humoristične serije na RTL–u(Princ iz Bel Aira, Pod istim krovom, Roseanne, Bračne vode i Dadilja)… onda sam se dosađivala, pa sam išla na komp(malo igrat Zoo Tycoon)… i kad sam zgasila komp išla sam gledat Našu malu kliniku, pa film Redovnice nastupaju 2…
…i sad mislim da bi to bilo sve…šaljem vam VELIKI KI$$$$$!!



Post je objavljen 18.04.2006. u 21:30 sati.