Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

KOJI NASLOV ZA OVAJ POST? MA NIJE NITI VAŽNO!

Danas se samo razvlačim po kući. Baš mi se ništa ne da. Samo bi spavala.
Jučer sam bila na komisiji. Produžili mi bolovanje. Do 9. 5. ! Pa to su još puna tri tjedna. Ja brijala da će mi produžit bolovanje eventualno do ovog vikenda a oni tako. Iskreno su me šokirali. Pa oni i polumrtve ljude šalju radit. A dobro, valjda znaju ljudi. Svi samo ponavljaju: " Mirovati i samo mirovati " ! Ma dobro, nema veze, još tri tjedna ću uživat i onda natrag na posao.
Jučer sam bila sa dragim. Kupila sam mu poklončić za rođendan. Sa velikim zakašnjenjem, ali kaj sam mogla, pa nisam iz kreveta mogla izać. Dobio je veliku maketu auta ( nekog, ne znam više kojeg ) . One gluposti ( mislim, meni su gluposti ) gdje se otvaraju vrata, diže hauba i sl. stvari, pa složi ovo, dodaj ono. On je lud za tim maketicama i oduševio se, još kad je vidio da je crven. Ma strašno. Zar ti dečki nikad ne odrastu? Oduševio se s tim kao da ima pet godina. Dobio je i finu, veliku čokoladu koju jako voli i to je to. Za sada! A ako bude dobar možda dobije i još nešto.
A ja imam " one dane u mjesecu " ! Nisam ni živčana, ni ljuta, ni nervozna, niti mi se jedu pizdarije kako to inače biva, ali me boli. Mene rijetko kad boli ali mora baš sad, sad kad ja tabletu ne smijem niti pomirišati, doktori strogo zabranili radi jetre. E to ti je peh.
Jučer sam kupila i par novih stvarčica. Par majčica, gaćice, grudnjak i tak. Plaća skoro nestala.
Ma neda mi se više pisat. Tak samo neke bedastoće trekeljam. Idem u krevet. Sva sam nikakva! Pustit ću si Jovia i uživat!
Baš sam sad uhvatila neke vijesti i malo poslušala. Pa ti ljudi danas više nisu normalni. Frajer je u Americi oteo djevojčicu od deset godina, mučio ju, silovao, ubio i na kraju je htio pojest to siroto dijete. To je strašno! Uhitili su ga, a ovo za kanibalizam je priznao ni više ni manje nego na blogu. Ma srašno!
Pusa


Post je objavljen 19.04.2006. u 16:10 sati.