Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pcdollie

Marketing

LiPo vRiMe...

Jučer je bilo jaaakooo dosadno na igralištu, iako san bila sa Ninon (a ona- virujte mi, zna najbolje zabavit svakoga...). A kako i neće, pa nema- Mare, smišne i zarkantice; Matka, koji zna nekad zna reć dobre baze; Piplića, a... o njoj se ne treba ni govorit da je luda; Lolite, koja se uvik nešto smije i govori idiotarije (ubit će me kad se vrati!!!); Žane, koja je puuuuna nekih baza i gluposti (mislin da ću i za nju ubrzo trebat bit naoružana... bang)... ONI SU NA EKSKURZIJI- Keti, koja uvik nešto izjavljuje, sad se sigurno valja po štali sa E. (TROSTRUKO UBOJSTVOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! njami)... A Nikky jučer nije bila na igralištu sa Ninon i sa mnon... DOSADA ZAJAMČENA!!!
Na igralištu su samo bili Mimica, Pave, Hrvoje i Dominik i neki stariji igrali košarku (Mimicu, Pavu, Hrvoja i Dominika možete vidit na sljedećoj slici, ali neću stavljat košarkaše... puknucu)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I tako smo ja i Nina jeli Schoko Bons,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us (ovo je "ostatak ostataka" jučerašnjeg predivnog SCHOKO BONSA!!! njami NJAM!!!) kad smo se sjetili košarke- u prvoj igri san je dobila 11-10, a u drugoj je došao Mimica i dosađivao nam------
Free Image Hosting at www.ImageShack.us....

Danas san išla kod NiKkY u 2 i po, 3 manje kvarat, pogledali smo moj blog, a onda išli do igrališta... A kad tamo- još dosadnije! Naravno, ovih dana ćete u mojim postovima čitat riči DOSADA, DOSADNO, JAAAAAAAAKKKKOOOOO DOSADNO (zbog ove ekskurzije) i slično, al dobro.
Tako mi sili na klupu, malo popričali na klupi o _ _ _ _ _ (ove crtice će ona znat "pročitat" jako dobro!), malo se dopisivali s Marijon na ekskurziji i govorili joj o "nekome", što je tu novo kod njega, a ona je nama govorila šta je nova na ekskurziji i tako...
Kasnije smo se otišli prošetat do lanterne (šta je, virujte mi, jakoooo daleko u mistu!) i cilo vrime pričali o _ _ _ _ _ da malo skratimo ovo preeeeeduggooooo vrime bez "naših" osmaša i meni je to zapravo i uspilo, a nadan se i Nikolini... Kad smo došli do kraja "puta", pričale smo o "jednoj osobi", nama bliskoj, ali mrskoj i o njenoj "poziciji" u našen društvu.
Uglavnom, danas san se mirila i imala san 46 kg (na mojih 158 cm meni se to čini puuuunooooooo, punoooooo!!! Malo san opsjednuta s kilažom, ali, to je tako...), a kad san se vratila s lanterne, imala san 45 kg- što je izvanredan uspjeh!!! Kad smo se vratile s lanterne, opet smo išli do igrališta i tamo je bilo isto "društvo" ko i jučer- Dominik, Hrvoje, Mica i Pave, ali- gle promjene!- čak su prominili branku!!!
Nikky i ja smo sjeli ispred vrtića, a onda nan se pridružila NiNa s malim slatkim Josipom (Juozuon) kojeg san ja šetala svuda okolo. Nina je, inače, bila u Pražnicima sa "našin dragin banditima"- Nikolon, Juron i mislin da je bio i Dominik... A bila je i Keti- na njihovon igralištu. NiNa i ja smo posli bile do "Info-grafa", igraonice koja drži kompjutere i koja je i darovni dućan, a onda- kući... Sutra iden s Nikolinon u zubara u 11 sati... AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Sutra ću van stavit slide-show (ako mi uspije) sa slikama mjesta kojeg smo Nina i ja jučer slikali. LAKU NOOOOOOOOOOOOĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (BOG!)
Myspace layouts


Post je objavljen 19.04.2006. u 12:20 sati.