Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missaliciakeys

Marketing

Sa T-portala

Preuzeto sa T-portala


Alicia Keys posjetila bolesnu dječicu u Africi
Američka pjevačica Alicia Keys u nedjelju je stigla u Ugandu, odakle je krenula na četverodnevnu turneju u kojoj će posjetiti dječje bolnice i na taj način promicati borbu protiv AIDS-a u državama Istočne Afrike
Alicia u posjeti oboljelima od HIV-a
Alicia u posjeti oboljelima od HIV-a
Popularna pjevačica odlučila je posjetiti afrički kontinent, ali isključivo u ulozi istaknute članice američke humanitarne organizacije Keep A Child Alive koja djeci i njihovim obiteljima zaraženim virusom HIV-a omogućuje dobivanje spasonosne terapije.

Alicia je inače globalna ambasadorica i suosnivačica organizacije Keep A Child Alive, a na ovom putovanju posjetit osobno će projekte i bolnice za koje je prikupljala novac putem dobrotvornih koncerata ili donacija.

R'n'b zvijezda se također nada da će ovim posjetom uspjeti osvijestiti javnost i ukazati im na veliki problem s kojim se svakodnevno suočavaju milijuni djece i odraslih u Africi. Pretpostavlja se da je preko dva milijuna stanovnika Ugande zaraženo virusom HIV-a, a od 1984, kad je ovaj virus prvi put identificiran u zemlji, od njegovih posljedica umrlo je skoro milijun ljudi.

Alicia Keys u 'Dnevnicima dadilje'

Kao i mnogi drugi izvođači prije nje, i Alicia Keys se sprema više posvetiti filmu nego glazbi
Nakon što je početkom ove godine završila snimanje filma 'Smokin' Aces' s Benom Affleckom, Donom Cheadleom i Andyjem Garcijom, Alicia je dobila ulogu u romantičnoj komediji 'The Nanny Diaries'.
Glavna ženska zvijezda u tom projektu je Scarlett Johansson – ona će glumiti djevojku iz New Jerseyja koja postaje dadilja u bogatoj obitelji na Manhattanu, a Alicia će igrati njenu najbolju prijateljicu.
U filmu još glume Chris Evans, Laura Linney, Paul Giamatti i Donna Murphy, a snimanje počinje krajem mjeseca u New Yorku.


Hajde da i taj T-portal napokon nešto piše o njoj rolleyes

Post je objavljen 19.04.2006. u 12:44 sati.