Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

zivjelo zaljenje!

Proslu sedmicu sam napisala kako smo dan prije maratona Bart i ja isli na Pasta Party i kako je sve bilo lose organizirano. Bart je, cisto za salu, odlucio napisati zalbu i poslati je organizatorima Rotterdamskog maratona, upravi Euromasta i glavnom sponzoru Pasta Party. Prvo je dobio odgovor glavnog sponzora koji se ispricao za sve neugodnosti i obecao slijedece godine sve bolje organizirati. Usprkos svemu nadaju se da cemo i slijedece godine sudjelovati na ovom dogadaju. Meni je bilo cudno da su mu uopce odgovorili. Ja sam mislila da takva pisma nitko ne cita, ali cini se da firme zalbe potrosaca ipak ozbiljno shvacaju. Bart je izjavio da on nije toliko zadovoljan odgovorom i da su mu bar mogli poslati besplatnu kesicu tjestenine kao ispriku. Ja sam rekla da nema sanse da se tako nesto dogodi.

A onda je Bart jucer dobio mail od Euromasta. Ispricavaju se za sve, znaju da je dosta toga bilo lose organizirano, a kao utjehu nude mu dvije besplatne karte za aranzman Goede Morgen Rotterdam (Dobro Jutro Rotterdam). Ovaj aranzman ukljucuje nedjeljni dorucak na Euromastu. Traje od 10 do 12:30 i pritom dobijes razlicite stvari za jesti i piti. Ovakav aranzman kosta 26 eura po osobi. Bartu je znaci uspjelo! Uspio je dobiti nesto besplatno samo zato sto je poslao pismo u kojem je sve i svakoga ogadio. Cini se da se takve akcije isplate! Ja sama tako nesto nikad ne radim, jer mislim da tako i tako nista necu dobiti, pa mi se ne da s tim zamarati. Ali ipak se isplati! Budes nagraden zato sto se zalis! Moguce je da sto se vise zalis, vise toga i dobijes. Moram se cesce zaliti! Ne smijem biti mirna osoba koja samo slegne ramenima i sve prihvaca. Zivjelo zaljenje!

I tako... Bart i ja cemo vjerojatno u nedjelju 30. travnja uzivati u besplatnom dorucku na Euromastu i pogledu na grad. Vec se sad veselim tome. Male stvari u zivotu ponekad mogu toliko puno znaciti.

Post je objavljen 19.04.2006. u 12:32 sati.