Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

A jaaa

Jučer je bio super dan. Jedino je šteta što je pala kiša i poremetila mi planove... Ujutro sam životario po kući i pravio se da učim ko i uvijek... Popodne smo bili na nogometu. Al to treba detaljnije opisati. Oko 3 je Iva došla do mene, pa za nekih 10-ak minunta i Niksa. Pričekali smo Filipa i Alena i otišli na školsko. Tam nas je već čekala standardan ekipa-Nino, Kiki, Mišo, Mirko, Dean i Fran. Bilo je ludnica! A najjače je bilo kad je Filipu prilikom udarca odletila tenisica i ja kao dobar prijatelj krenuo po nju i vraćam se i poskliznem se u jebenu mokru travu i spičkam se ko pičak! U pičku pičkinu! No da, nije mi bilo ništa, doduše malo me bolila noga, al nije bed... Onda smo još malo igrali, i zadnja tekma.

Kiki, Fran, Alen, Mirko i ja vs. Filip, Nino, Niksa, Dean, Mišo (2:3) 6:5 [nadam se da su rezultati precizni...]

Ta zadnja je bila najbolja. Svi su se zajebavali, baš je bilo onak super! Tako bi trebalo uvijek bit!

Ugl, nakon te tekme Iva je već počela poprimati oblik kocke leda pa smo otišli doma. Svi su opet došli kod mene. To je postala neka vrsta tradicije i baš je fora. Bili smo Filip, Alen, Niksa, Iva i ja. Zajebavali smo se i tak... Evo nekoliko slika od njihovih dolazaka (naglašavam nisu sve nove, neke su stare i do četri dana!)




baš dobra pica kaj ne?

sutra Filip dolazi sleepoverat kod mene i bila bu jebenicaaa!!

ee da! Ako nekom treba pomoć oko dizajna na blogu, rado ću ga sredit prema željama krajnjih korisnika. Cijena nije velika, dapaće, jako pristupačna: Walter Wolf light (13 kn), kafa s mlijekom (varira, al prosječno 7 kn), prekrasan blog (neprocjenjivo)...
Al sad sa ozbač, ak neko treba pomoć nek se javi na mejl, msn, ostavi komentar, ugl bilo kako samo da stupimo u kontakt

Post je objavljen 19.04.2006. u 11:32 sati.