Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

!! Ar§en@L !! : Villareal

Arsenal i Villareal se bore za finale sa rezervnim obranama.

eheej..ljudovi..evo da vam se javim..hehh..Jedva čekam tekmu,i naravno navijam za AR§en@L...Idemo na pobjedu..heheh...U 20:35h na HTV2 možete pogledati prijenos ove utakmice..hehh...kissach
Image Hosted by ImageShack.usT.Henry

MANJE atraktivni, drugi polufinalni par Lige prvaka večeras igra prvi ogled - zadnju utakmicu europskih natjecanja koja će biti odigrana na Highburyju koji odlazi u "rezalište", dok Arsenal seli na novi, Emirates stadion. thumbup

Ono što posebno treba istaknuti je kako obje momčad u susret ulaze bez ključnih obrambenih igrača.

Arsenal će biti oslabljen neigranjem važnih igrača zadnjeg reda, Sola Campbella i Ashleya Colea. Nedostaju još i Gael Clichy, Lauren i Pascal Cygan. Villareal će igrati bez prvog golmana Sebastiana Viere, mijenjat će ga Barbosa, koji je pokazao veliku nesigurnost.

Također, trener Pellegrini ne može računati na oba centralna braniča iz prve postave: Gonzala Rodrigueza i Juana Penu.

Iako su Arsenal i "Žuta podmornica" pomalo s pravom zapostavljeni pored drugog polufinalnog para, nogometnih divova Barcelone i Milana, nikako se ne smiju potcijeniti njihovi fantastični rezultati ove godine u Ligi prvaka, jer su pored lošijih rezultata u domaćim prvenstvima i skromnog igračkog kadra u odnosu na konkurente, u Europi skinuli velike skalpove.

Arsenal je pobijedio Ajax u skupini, a u eliminacijskom dijelu izbacio Real i Juventus. Uz to, "Topnici" drže dva rekorda Lige prvaka, barem što se netaknute mreže tiče; osam utakmica nisu primili pogodak, a Jens Lehmann 729 minuta nije primio gola. Treba također naglasiti da je Arsenal u Ligi prvaka neporažen već 11 utakmica.thumbup

Ono što je Villareal dosegao u natjecanju rezerviranom za velike i bogate pravi je pothvat, jer je ovaj klub iz gradića od 40 tisuća stanovnika već u prvom nastupu u Ligi prvaka došao korak do finala. Tešku i izjednačenu skupinu u društvu sa Manchesterom, Benficom i Lilleom, završio je na vrhu, bez poraza.
wave
U nokaut sustavu izbacili su Rangerse i Inter. Najbolji pokazatelj koliko su tvrda i borbena momčad pokazuje njihov ukupni skor od tri pobjede, jednog poraza i čak šest neodlučenih susreta u Ligi prvaka.


Image Hosted by ImageShack.us

Thierry Henry misli da je način igre koji su prezentirali protiv Juventusa recept za prolazak: "Juventus smo iznenadili engleskim načinom igre, nametanjem ritma i prelaženjem u napad iz organizirane obrane".

Od suparnika, najviše respektira Riqulmea: "On jednostavno sve može s loptom i nema smisla igrati flastera na njemu."

Najopasniji strijelac s druge strane, Diego Forlan, drži da je ključ postizanje zgoditka: "Arsenal je odličan u defanzivi i ukoliko bi uspjeli pobjediti ili barem zabiti gol, već bi to puno značilo."

Post je objavljen 19.04.2006. u 10:39 sati.