Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Sad sam sretan?

Muči me jedno jednostavno pitanje. Što to ljudima smeta kod mene? Zar sam ja neki magnet za sranja? Ovaj post bi htio posvetiti Valentini, Emi i ekipi ljudi sa kojom sam jučer bio vani.
Za početak o Emi. Ema je moja bivša cura. Bili smo skoro godinu dana zajedno. Stalno smo se svađali, ali to nije bilo bitno jer smo se voljeli. U godinu dana dvije zaljubljene osobe puno toga prođu i prebrode. Tako smo mi preobrodili i 2 i pol mjeseca neviđanja preko ljeta i još puno manjih stvari. Sad više nema Eme u mom životu. Otkad smo prekinuli, to je bilo negdje krajem 9 mjeseca, malo pričamo, malo ne, svađamo se i te stvari. Neko vrijeme smo čak bili i brijači, al nije funkcioniralo. Tu curu sam fakat volio, a sad sam sretan što je nestala iz mog života. Nije li to ironično? Cijena njenog "odlaska" je bio prekid kratke veze sa Valentinom.
Valentina i ja smo bili jako kratko zajedno. Svega 9 dana. Fakat mi je žao što smo morali prekinuti, al to nije moglo funkcionirati jer postoji osoba koja bi te ubila ako nije po njenom (čitaj:Ema). I tako smo moja Valentinica i ja prekinuli, oboje smo se složili oko toga, i ostat ćemo frendovi. Valentina je jedna posebna cura. To se jednostavno nemože opisat riječima. A njene oči su priča za sebe. Kad me pogleda imam osječaj kao da vidi kroz mene. Od svih cura sa kojima sam bio, Valentina ima definitivno najljepše, al fakat bez ikakve konkurencije najljepše oči!
Jučer sam bio vani sa Filipom, Alenom, Vitasom, Perom, Niksom i mojom malom Ivom. Bili smo u Doni, a kasnije su svi išli samnom da me doprate do doma i da dobiju kekse. Niksa je malo svirao a ja pogađao pjesme, i Vitas je svirao Wake Me Up When September Ends. Ma lik je bolji od Green Day-a zajedno!! Htjeo bi vam se ispričat ako sam jučer navečer bio malo trul, ili bolje rečeno trul trul, ali stvarno mi nije dobro zadnjih dana. Boli me glava. Ne znam kaj mi je. Brijem da ću dobit mengu... Ups, ma ne mengu! Mislio sam na bruh, da da bruh ću dobit...
Jučer sam se sjetio jedne dogodovštine s mora. To nije baš neka dogodovština, već izraz koj smo svakodvnevno koristili po 100 000 puta: "Ma ima lijepe djece od 10 godina". Objašnjenje: slušali smo emisije Zločeste djece u Malisnskoj i u jednom dijelu emisije dok neš pričaju o pedofilima (Kako pedofili zovu jaslice?-Fino i friško;Kako pedofili zovu trudnicu?-Kindre jaje;) kažu tu slavnu rečenicu. Rečenica/izreka je našla svoje mjesto u svakodnevnom večernjem izlasku. Btw pozdraf ekipi iz Malinske, a posebno Marku, Nini, Fuzzy-u, Draganu, Renati i svima ostalima :))
Elivs je živ! Vidli smo ga u tramvaju neki dan! Ima četri noge, njušku, rep i baš je ko Elvis!

Post je objavljen 18.04.2006. u 10:19 sati.