Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medula

Marketing

Uskrs

Dakle što je bilo bilo je. Od sad sam strogo na svojoj dijeti. Od kolaća mi divlja tlak, od soli isto. Od visokog tlaka nemogu spavati pa se rotiram cjelu noć. Od sada slušam samo sebe i doktoricu.

Uskrs smo proslavili kod svekrve, ručak je bio odličan njami nema šta nema! Uspjela sam od svega probati ponešto a da se ne prejedem thumbup. Ali kolači na kraju su me dotukli jedan kolač i nema više. Gledam ja kolač i gleda on mene, ali više nemogu ni A nut.

Ponosim se što sam uspjela nagovoriti sestru da nam se pridruži i bilo joj je drago. Bila je puna kuća, troje dječice je jurcalo okolo, dok su odrasli pričali, pravo praznično raspoloženje. Baš ono što joj fali, nije čudo što je stalno depresivna kad je stalno u 4 zida ili je na poslu ili je doma sama. A kako radi stalno popodnevnu smjenu koja se zna odužiti ( od 16.00 i do 2-3 sata u noći eek ) društveni život joj je na nuli zijev. Naš odnos je karakterističan sestrinski. Potpuno smo različite ( nebo i zemlja ), a nemožemo jedna bez druge cerek. Preko telefona smo si super, kad se nađemo onda smo ko dvije petarde, jedna kriva riječ i puknucu. Onda se hladimo ovisno o tome koliki je bio prasak i nakon nekog vremena smo si opet dobre kiss.

Na odlasku smo dobili pinklece, ono što je ostalo od ručka ( dovoljno za 2 dana ) i još kolača nut, sad mi to sve djeluje ko ona Balaševićeva " Al se nekad dobro jelo " rofl. Žena voli kuhat tako da je napravila toga kao da će nas biti 40 a ne 12 rofl, kolače voli radit ali ih nevoli jesti yes, ali su svejedno super njami.

I tako ja jučer raspalila po ostacima kad navečer tlak divlja eek i naravno što mi drugo preostaje nego da se ja ljepo vratim mojoj dijeti, nije ni to loše smokin. Dosta slično ovome http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/05_dijeta.asp samo što je moja 2.200 kalorija. Zbilja ne želim da moja beba ima problema zato što se ja nisam mogla skulirat rolleyes u prehrani.

Post je objavljen 18.04.2006. u 10:38 sati.