Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Been there, done that.

Gotovo. Konačno. Prošlo. Nema spominjanja Korizme do slijedeće godine.
I Uskrs je prošao. Da je barem svaki vikend dugi vikend.
I rođendan sam odradila. Nekolicina bliskih mi ljudi mi ga je zaboravila čestitati. Dobili su sms kojim ih obavještavam o istome. Očekujem da se to ne ponovi. 365 dana je dovoljno za predumišljaj svake vrste, pa im slijedeće godine to neću tolerirati kao propust. Smatrat ću to namjernim ignoriranjem i omalovažavanjem moje persone. Ono, wtf, reminderi i sl.
Slijedi još proslava za frendove penziće. Ako nisu u stanju ružiti samnom preko godine, neće ni za moj rođendan. Još nisam odlučila da li ću ih odvesti u McDonald's na happy meal ili ću ih pozvati doma na coca colu. Coca cola je štetna. Bolje nisu ni zaslužili. Dobit će i Napolitanke eventualno. Moraju donijeti poklone. Tulipane prihvaćam.
Slijedeći rođendan će biti potpuno hedonistički-egoistično orijentiran. Može i orijentalan.
Na Jarunu šetali samo smrtnici. E, pa jebite se! Mogla sam i ja ići na more da sam htjela. Ostala sam istjerivati zle duhove nakon što su moji dragi ukućani otputovali. Feng shui spike.
U nedjelju sam se pritajila doma. Pogledala Harry Pottera opće kulture radi i oduševila se.
Godinu dana starija. Ako se pamet može mjeriti u godinama, pametna sam četvrt stoljeća. Tako uobličeno, činim se sama sebi stara. U četvrt stoljeća povijest se može napisati - dva rata obaviti.
Uskrs, kraj Korizme, rođendan, sama doma carujem - ukratko: bmk za perje.

Post je objavljen 18.04.2006. u 10:30 sati.