Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidobogdan

Marketing

Ričeta

Baš sam se razlijenio, a ima toliko tema za blogirat. Feste me vazda izbacu iz kolotečine, zadnje dane sam bio i na Lopudu pa sam zaobilazio comp. Nadam se da ste svi lijepo proveli Uskrs i da ste spremni uživat u još jednom proljeću bez obzira na kišu koja dolazi.

Osto sam dužan izvještaj o bakalaru i pasti s gamborima. Ovaj put se bakalar jeo na salatu, to je nešto ko na bijelo ali ne tučeno, i na rizima. Rizot na bakalaru je otkriće od prije dvije tri godine i Tilda iskoristi svaku priliku za usavršit ga. Ove godine je izabrala krive rizi, ali sve u svemu je bio za +4.

U subotu smo dotjerali pastu s gamborima i šparogama, pojačali smo šparoge, česan i ulje, i dodali peperončino, pa bi normativ otprilike izgledo ovako:
- očišćenih gambora koliko izađe iz kila,
- očišćenih divljih šparoga koliko izađe iz tri balice,
- dvije veće ili tri manje pice česna,
- maslinovog ulja po deca,
- špageta 35 deka,
- peperončina kvarat ožice od kafe,
- sol

Postupak ostaje isti ko i prošli put. Provajte dok ima šparoga.


Post je objavljen 17.04.2006. u 21:12 sati.