Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whirligig

Marketing

MOJ PRVI USKRS

Sretan Uskrs svima!!!!!!
U subotu smo bili u prvoj setnji!!!! Isli smo do dide i bake na rucak. Iako do tamo ima 15 minuta, mama je crknula. Komentirala je kako Sveucilisna aleja nema klupica za odmor. Moramo je razumijeti, zena je u zadnja 4 mjeseca hodala najdalje do aparata za kavu u podrumu bolnice. Ja sam bila dobra i nisam plakala. Taman sam se probudila kad smo trebali krenuti doma pa me mama podojila. Krstila je svoj djevojacki stan.
Sutradan je bio moj prvi Uskrs. Probudila sam sve placom "mama ja sam gladna" te me mama nahranila i ja sam prva imala svoj uskrsnji dorucak. Hehe, ali nisam stala na tome- plakala sam dok me tata nije uzeo u naruce i tako "posjeo" i mene za stol. Bas smo bili slatki- nas troje za uskrsnjim doruckom. Mama je sve evidentirala foticem.
Popodne smo opet isli kod dide i bake na rucak, ali su ovog puta tamo bili uz njih i teta L. i tatini mama i tata, te teta N. Nevino sam spavala, ali onog trena kad je mama pocela jesti, ja sam pocela vristat! Pa kako su me mogli ostaviti samu u sobi dok oni festaju? Ocu i ja svoj obrok!! Tako me mama dojila dok su oni svi jeli. Naravno da su me svi od reda nosali, davali savijete, pametovali, veselili se...Dok mama i tata nisu skuzili da je 21h i da bi trebali ici doma jer me treba i kupati. Otkrila sam voznju u autu- obozavam je! Svaka grba na cesti baca me u san. Mama i tata paze na mene tako da sam sigurna u autu i vezana u kosari. Sve po pravilima.
Danas je jos jedan neradni dan u kojem uzivam sa mamom i tatom. Zasto svaki dan nije vikend?

kad se najedem, samo je izbacim i zakrmim njami
PUSA OD MENE!!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.04.2006. u 18:42 sati.