Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Evo upravo sam se vratio sa "socijalizovanja", kako kaže Surlaba, i imam gomilu materijala za prdoklačit, i to prije Boleslave. Naime, ona i Surlaba su me izvadile danas iz kuće u šetnju, dok su se Lalinica i Surlabina frendica kojoj znam ime ali ne znam nadimak, rolale oko nas. Šetnja je potrajala punih deset minuta. Boleslava i ja smo lovili kuke i šparoge (usput se izgrebo, pregazio preko zmijskog brloga, za dlaku promašio govno i ubro desetak šparoga, Boleslava donirala dvije). Tada je Surlabi naumpala brilijantna ideja da se nauči rolat. Krajnji rezultat je bila obustava prometa prema mulu i pozivi gorskoj službi spašavanja od strane šokiranih prolaznika koji su mislili da nas neko siluje, rezucka i nasmijava u isto vrijeme. Kad je Surlaba konačno natakla role, stvari su se pokrenule, doslovno. Izgledala je ko Bigfoot na točkovima (to sam ti već reko, Surlabo, samo me ti nisi bila čula jer si urlala!!!). Ako bi ugasili sliku i pustili smo ton, čuli bi otprilike ovo: "Aaaaaaaaaah, ah, ah, ah, aaaaaaaaaaaaaaaa, šire mi se noge, AAAAAAAAAH, ŠIRE MI SE NOGE.....! PA DIGNI JEDNU PA ĆE TI BIT LAKŠE..... AAAAAAAH, AH, AH, AAAH.... TUP! AAAAH, krvari mi guzica, GUZICA MI KRVARI, moja rektalna kooooost, AAAAAAJMEEE, SKUPI NOGE, BIT ĆE TI ŽAO POSLIJE!!! Ako ti se više ne da, ja ću ga svuć..... AAAAAAAAAAAH!!!!!
Ne znam kakve ste ideje poprimili ali nije se radilo o hardcore porniću nego o Surlabinom pokušaju rolanja. Za detaljnije informacije, obratite se Boleslavi.
Nakon tako iscrpljujuće šetnje, svratili smo u Porta na kavu (Surlaba me častila, kako je ona dobra!!!). Ja sam nonšalantno ušeto sa stručkom šparoga i naručio bijelu kod veoma zbunjene konobarice. Na big screenu je bila utakmica europske verzije ragbija (isto ko američka samo bez štitnika za oči, nos, jaja....). Gledajući to, Boleslava, Lalinica i ja smo došli do slijedećih zaključaka:
1.Bez obzira tko posjeduje loptu u određenom trenutku, obje ekipe se bacaju na nesretnika i smeče ga tako da mu polome sve kosti i ne samo kosti....
2.Ragbi je definitivno sport stvoren za pedere. Igračima možete vidjeti na licu kako svršavaju dok se gnijezde na vrhu hrpe muškaraca u kratkim hlačicama.
3.Bez obzira što lopta još nije bačena, svi igrači hvataju sebi najbližeg za intimna mjesta i natežu ih, sa zadovoljnim izrazom na licu.
4.Cilj igre nije prebaciti loptu preko prečke nego skinuti protivniku šorc, majicu, bokserice i dva milimetra kože (dogodilo se deset puta u pet minuta)
5.Najviše slave dobijete ako protivniku slomijete vrat (i to se dogodilo).
6.U pravilu uvijek najteži igrač sleti na vrh hrpe ljudskog mesa.
7.U publici su zgodniji frajeri (by Surlaba)

Fenomenalan sport, nema što. Nakon tih 45 minuta u Porta, oprostili smo se jedni od drugih i uputili se svak na svoju stranu, ja u wc, pritisla me bijela...... Lalinica je izrazila želju da se sastanemo ja i Mata i da se smijemo kako bi nasmijavali ostale. Zvuči malo kinky ali to vam je ženski mozak. Kad smo već kod mozgova, feministkinje su me imale kamenovat korpićima pa sam odlučio pokazati da nisam seksist tako što ću stavit sliku MUŠKOG mozga. Evo:

Image Hosted by ImageShack.us

Čak je i puno manii...... Sretne???




Post je objavljen 17.04.2006. u 18:11 sati.