Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myrockworld1

Marketing

...

evo prošo i Uskrs. vec. jucer sam bila cjeli dan s rodacima bas nam je ludo bilo. nisam cijelu korizmu jela slatkise pa sam jucer zato navalila na kolace(al da me niko ne vidi)(mislili bi da nikad u zivotu nisam to ni probala...) moram sad ucit jer vec sutra pocinje glupa skola. aj bar nemam puno za ucit.
e sad mi je pala jedna ideja na pamet. da pisem o filmovima, serijama i tako tome. lol. niđe veze. ma sad gledam reprizu nekog horora pa zato. kako da pocnem... ja osobno volim akcijske i horore. ti su mi najzanimljiviji. i najnapetiji. onda humoristicni. mozes se ismijat kolko oces. mrzim one stare filmove-dosadni su slabe kvalitete.osim kad se nađe neki dobar. ima jos dosta tih grupa ali ove najvise volim.
serije... slabo ih pratim. sapunice nikako i ne gledam. jedino sto gledam je ona LJubav u zaleđu i neke košto je bila sabrina. sto se tice emisija-slabo i to gledam. ma najvise mi televizija sluzi za gledanje vive,mtv-ja i vh1. ajoj. moram ic inace bi jos puno tog pisala. mozda drugii put. ali znam da mi se nece dat to pisat. idem ucit...burninmadmad
MRZIM ŠKOLU

Post je objavljen 17.04.2006. u 11:16 sati.