Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pogan

Marketing

DEAD

Ovo je zadnji post za danas malo sam umoran .Posvetio bih pjevaču benda Mayhem.Nije da sam fan Mayhema al Deada smatram dobrom osobom jer je živio ono što je govorio.Zakopao je odječu pod zemlju i kasnije ju nosio,snifao miris mrtve vrane i rekao da želi osjetit dah smrti.Danas mnogi briju na te fore smrt smrt pa su po cijele dane u depresiji sam da bi ispali što mračniji.No Dead kao što sam reko je živio ono što je govorio.A govorio je o smrti i tako da je on mrtav i tako evo neke zanimljivosti o njemu. Kako rekoh smatrao se mrtvim.Tesko je sklapao prijateljstva, bio je daleko od obitelji, osoba koja se slucajno nasla u vrtlogu rane black metal scene, nesiguran, u biti sramezljiv i u neku ruku pretjerano osjecajan pise lyricse koji flertiraju sa smrcu, bio je naglaseno depresivan i melankolican.Evo jedan dio iz lyricsa pjesme LIFE ETERNAL sa De Mysteriisa:

"I am a mortal, but am I human?
How beautiful life is now when my time has come
A human destiny, but nothing human inside
What will be left of me when I'm dead?
There was nothing when I lived
What you found was eternal death
No one will ever miss you"Prema svemu se odnosio extremo , osobito prma onome sto ga je zivciralo a to su macke i glazba koja nije black ili death,a toga se rijesavao na bolesne nacine.Mrzio je sve sto mu nije pasalo, naizgled ludak, brutalan, ali ipak oni koji su ga poznavali tvrde da je bio dobra osoba

"He hated cats. I remember one night he was trying to sleep. A cat was outside his apartment, so he ran outside with a big knife to get the cat. The cat ran into a shed and he went after it. Then you heard lots of noise, and screaming, and there was a hole in the shed where the cat came out again, and Dead ran after it with his big knife, screaming, hunting the cat, only dressed in his underwear. That was his idea of how to deal with a cat."
~Faust
Evo vam i slika njegova:Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Post je objavljen 16.04.2006. u 23:15 sati.