Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

...magnolija...

Naravno, opet sam korakom mjerila, kvart, grad... bilošto.. I primjetila te magnolije.. Tu ih zaista ima puno :) al svejedno su meni maslačkovi opet popravili raspoloženje :)
Falilo nam je malo optimističnog zelenila u ovom danu, pa smo išle do Maksimira... maslačkovi.. :) Naravno da smo pregledale i prekomentirale sve simpa kućice i vrtove na putu do tamo... Tulipane, maćuhice, narcise, magnolije.. Maslačkove :) i tratimčice..

Izgleda da je meni u glavi jedna velika livada, šarena, negdje daleko... Dan mi je sav neki u slowmotionu. Neka je, ne žuri mi se baš da bude Sutra. Iako, nakon Sutra idem kući.. A to je lijepo. To je obično. I fale mi ona trojica tamo dole. Tata sav jadan umoran od ovih preintenzivnih poslovnih dana, Veliki Brat sav važan jer je on moj superheroj i Mali Brat sav ozbiljan jer mu je jasno da se radi o nečem Ozbiljnom... Ovu Mamu koja samo priča da ja nju iscrpljujem imam kraj sebe cijeli dan. Al dok se ne svađamo sve je divno i krasno. Može oklada? Svađa nastupa čim se vratimo na domaći teren ;)

Mislim danas na sve neke drage ljude... I na to koliko sam sretna što ih znam.
:***

Post je objavljen 16.04.2006. u 19:37 sati.