Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

17.4.-kap koja je prelila čašu

Ja ne mogu vjerovati!!! Ta cura je zaista malo prebolesna!
Budući da sam si jako dobra s Mayom, Mary i Amy, sjedile smo zajedno na doručku skoro uvijek. Tako je bilo i danas. Mary je kasnila, a kada je napokon došla oči su joj bile crvene od plača.
''Ey, Mary, pa gdje si dosad?''-upita Amy
''Oh, bok, cure.''-odgovorila je totalno beživotno, a nije nas ni pogledala
Otišla je do stola gdje jensjedila Ginny Weasley. Izderala se na nju:
''Kujo jedna bolesna!!! Ubojico! Mrzim te!!! Ljubomorna gaduro!''
Ginny se samo pravila glupa i otišla.
''Mary? Što se dogodilo?''-upitah
''Dolazite zamnom!''-odgovorila je
Ušle smo u njenu sobu. Tepih je imao veliku krvavu mrlju na sebi. Na mrlji je ležala Cassie, Maryina perzijska mačka. Ginny joj je očito rasporila trbuh. Par organa je iscurilo, neznamo koja. Na Cassieinom oku bila je zabodena pribadača, s papirom na kojem je krvlju bilo ispisano On je samo Moj!Prizor je bio oduran i prožet mržnjom. U sobi je dugo vladao muk. Već smo kasnile na nastavu, ali markirale smo onda proricanje. Još du go nitko nije progovorio. Napokon je Maya promrmljala:
''Ovo nije normalno. Ta cura nije pri sebi. Ona je luda, naprosto luda!''
''Ma daj!''odgovorih
''Platit će! Skupo će platiti ovo! Veoma skupo!''prosikta Mary, s ljutnjom u očima. Mislim da je to bila ljutnja, neznam, zapravo. Rekla bih da je to bio mix očaja, bijesa, mržnje i bespomoćnosti. Odlučile smo da nećemo n išta reći nastavnicima, ipak ovo je postalo preosobno.

Na nastavi se nisam mogla skoncentrirat. Sve sam pogrešno radila. Ali koncentracija se nije micala s jedne točke; s osvete. Na ručku smo se dogovorile kako ćemo joj se osvetiti. Osvetit ćemo joj se tako da danima neće vjerovati što joj se dogodilo. igurno neće znati. Ha ha! Plan je vrlo brutalan, ali smo zato i odlučile da nećemo odmah ništa poduzimati, ako još nešto napravi ide plan B, a ako ostane pri ovome, plan A je totalno prikladan!!!

A- Vrlo jednostavno, zapravo. Sve što treba je pobrinuti se da Ginny čvrsto, čvrsto zaspe. Za to postoji i prikladna kletva, dakako! Zatim unosimo zračni madrac, koji smo prije pripremile. Iskrademo se dok nitko ne gleda, stavimo ju na luftić i pustimo na jezero.

B- Malčice je brutalno, ali evo. Amy će je nokautirat, a mi ju odnjest u Zabranjenu Šumu! Izgubit će se, normalno!

Zaista je bolesna, zaista! I samo da kažem da smo dobili ormariće s šiframa, ali magičnim! Baš su fora!

Kiss, forever yours lenna v.

Post je objavljen 16.04.2006. u 19:01 sati.