Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tankagranica

Marketing

...sretan ti §&@!¤\...

jeste li mozda culi danas rijeci "sretan uskrs"?
zanemarivsi komercijalne cimbenike zeke i jaja (pokloni, farbanje, tucanje (jaja), i opet pokloni), i osmijehe koje oni izazivaju na zadovoljno-ruke-trljajucim licima prodavaca, zasto da budem sretan?
dakle, postojao je tip koji je hodao po vodi (ili ledu, kako sam cuo da neki tvrde, no dobro, to je manje zanimljivo), koji je lijecio ciroze jetr...ovaj, razne bolesti, ozivljavao mrtve, i dakako, pretvarao vodu u vino (!!!???!!!), a ja se pitam zasto, misheva mu bijelih, ja nisam bio njegov frend??? ok, mogao je u drustvu imati malo vise zena, ali, hej, necemo nikoga osudivati, ipak je bio zanimljiv. i sad, dodose zidovi, i ubise ga na bolan nacin. i on ozivio. a ja opet nigdje u blizini. i sad, zasto da budem sretan? ok, odrijesenje grijeha, spas od pakla, da, ali ne i meni, nego onima koji su tada bili u aktivnom, ili smrtno pasivnom stanju. opet nista za mene. bas sretno.
a onda opet, ta sreca je nekima drugima za dva tjedna. a nekima trecima uopce nije, zato jer kazu da se to nije dogodilo. imamo i cetvrte, koje zivo briga za to, jer oni imaju svoje knjige. i sad, opet, zasto ta sreca?
dobio sam jedan dobar kais (hvala personi koja je dala suskavce za to). i sretan sam zbog toga. zalomile su se i nove rifle. i opet ja happy. ali zbog ubijanja i ozivljavanja bas i nemogu biti, jer iako je to lijepa stvar, no posto nisam bio tamo, moram biti cinican. ili mozda realistican. nema veze.
ajde, neka vam je svima sretan uskrs, unaprijed cu cestitati drugima vaskrs, a cestitam i sve ostalo sto se treba cestitati (rodendane, imendane, zaruke, vjencanja, mature, promocije, rodenja, izlijecenja, razdjevicenja, pijancenja, trijeznjenja, gubljenja vremena... "and the list goes on") a ja se lagano ode instalirati na mjesto gdje sam sretan, s ljudima koji me cine sretnim. i nadam se da se vidimo tamo ako ste u prilici greedy
cyya maj gud piplz wave

Post je objavljen 16.04.2006. u 18:45 sati.