Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/messajah

Marketing

Pasija

Svakog je dana sve dublji besmisao u kojem lutam. Ne znam više kamo ću sam sa sobom i događaju mi se najčudnije stvari.....želim se u potpunosti izolirati od svijeta i potonuti u crnilo svoje sobe. Već danima u glavi i ispod kože ruku osijećan neki bijes, i čini mi se da će morati poteći krv da bi ga oslobodio. Stvarno ne želim opet to činiti, ali nitko mi ne pruža nikakav izbor. Prepušten sam sam sebi.

I tako sam se jutros probudio sam- teški depresivac u konstantnom strahu od samoće osuđen da se stalno opet iznova suočavam sa svojim najgorim strahovima. A šta me briga, ionako mrzim sve što ima dar govora. Uskršnje jutro-U KURCU! Kao da je Uskrs sad nešto posebno. Toliko halabuke zbog nekog samoproglašenog proroka-mesije šta je pred 2000 godina umro na križu za spas čovječanstva. Propo mu je taj plan jer ljudi su odvratna bića bez duše, tako da pakao i raj gube na značaju. A najgori od svih plemena zadrtih zvijeri su najveći vjernici koji po božjem nalogu napuštaju vlastitu djecu ili ih jebu u šupak, zabijaju braći nož u leđa, gledaju druge kako umiru od gladi, misle hvala bodu da to nisam ja i pjevaju aleluja!
Sa kavu pijem,naravno sam-ODVRATNA JE. Već toliko dana na tv-u Isus umire stalno,a ja? I ja umirem-OD GLADI!! Moja stara se naravno pokupila sa svojim dečkom i ostavila me samog s zaleđenim pomfrijem i smrdljivim hrenovkama. Toliko je zaokupljena sobom da je zaboravila da ja uopće ne jedem meso. A zaboravila je valjda i da postojim. A starog da i ne spominjem-koji je to Juda. I onda ta retardirana bića koja se idu jebati bez savjesti i bez svijesti o mogućim posljedicama donesu na svijet jadnog zakržljalog depresivnog suicidalnog emocionalno-anoreksičnog polualkoholičara i budućeg mučenika koji prezire sve što je ljudsko i pitaju se 'šta ćemo s tim malim?' Zabijte me na križ!

Post je objavljen 16.04.2006. u 13:30 sati.