Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



O ženskom (ne)moralu + Sretan vam Uskrs Blogeri


Priča meni Draga sinoć horore. Veli:

Razgovaraju njene dvije kolegice s posla:

"Joj, sinoć kad sam došla kući onaj moj majmun navalio a meni se tak nije dalo...ali ajde."
"I meni je tak bilo prije neki dan, nikak nisam mogla svršiti, bilo je užasno, bila sam sva mokra."

Onda ova duga upita prvu: "Hej, glumiš li ti ikad?" a prva veli:

"Ma često, kad me nešto boli ili kad sam umorna, ako bih nastavila ovaj moj bi mjenjao poze a to mi se tak neda, onda odglumim i sve bude gotovo za čas!"

Prva veli zamišljeno drugoj:

"Znaš, ja ne glumim, ali sam si baš na to pomislila prije neki dan, kako bih sad mogla fino odglumiti i sve bi bilo super!"


A pazite vamo, jednom su se ova što ne glumi i njen muž posvađali i nisu pričali deset dana osim službeno ('službeno' su njene riječi)!
Posvađali su se oko nekih plafonijera za koje je muž tvrdio da nemaju novaca a ona je baš taj dan otkrila nekoliko njegovih golemih računa u banci! Jadna mu majka :-D

Šutnja je kuluminirala u svađu kad su se njih dvoje izvikali jedno na drugo na parkingu golemog šoping centra. Pred dvjesto ljudi muž se izderao na sav glas:

"Ne pričamo već deset dana a još me k tome ucjenjuješ seksom! Kad god dođem k tebi u krevet ti se samo okreneš i zaspiš!"


"A što ću, dala sam mu tu večer, nije mi se dalo ali eto...šta sam mogla" rezignirano će ona svojim frendicama.
Par dana kasnije muž je kupio plafonijere pa mu je dala i tu večer. Ovo su njene riječi:

"Mislila sam si kako mi se baš ne da, ali eto, barem je kupio te plafonijere pa neka..."


LOL :)


Dakle, naučio sam lekciju. Sinoć nakon gimnastike zaključio sam da to što joj je bilo dobro (znam da joj je bilo dobro...znam...ja sam senzualno muško :D ) nipošto nije dovoljno jer neće ostati nikakve trajne uspomene (tipa plafonijere) i onda sam iznenada shvatio da imam jedan jak afrodizijak...ma što jak - najjači!...pa sam rekao Dragoj:

"Bila si izvrsna! Sad slobodno odi do moje jakne, tam ti je novčanik, i uzmi si sto kuna!"
Na stranu to što smo nakon toga još jednom...to potvrđuje moju teoriju...nisam vam zapravo htio o tome pričati, htio sam vam opisati kako su žene prefrigane:

Ode Draga do jakne, izvadi novčanik a u njemu hrpa novčanica od dvjesto kuna, stvarno debeo bunt!
Kad je počela brojati ushićenje na njenom licu bilo je veće od onog maloprijašnjeg drhtavog ushićenja. Broji ona tako, broji i uzme si sto kuna. Pa drži u jednoj ruci sto kuna, a u drugoj bunt novčanica i veli:

"Znači, daješ mi sto kuna? Može ovako: ja tebi tam ovih sto kuna, a ti meni dvjesto!? HAHAHAHA!"

Njen lukavi smješak me ipak nije smekšao: "Problem je što to iz moje perspektive izgleda kao da sam ti dvaput dao po sto kuna!"

I tako najdraži moji, drugi put sam dobio badava...tako mi se barem čini...zasad je badava (ili sam ja samo romantičan) :-DD


Sretan Uskrs želi vam vaš Ddadd :-D

Post je objavljen 16.04.2006. u 12:30 sati.