Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/haven

Marketing

I tako...

I tako nisam veoma mnogo silno dugo pisao friške postove zbog nekoliko stvari koje su mi samo izgovor za to da se ne bavim blogom. Prvenstveno nabavio sam jedno od najvećih zala današnjice...World Of Warcraft...(oni koji znaju što je to znat će zašto je to zlo [a za druge...bolje da neznaju] ). Ta aktivnost mi u zadnje vrijeme oduzima veoma mnogo vremena. Sa prosječnih 6-7 sati spavanja dnevno prešao sam na 4-6... san se pretvorio u slobodno vrijeme, a slobodno vrijeme polako nestaje

I tako sam odlučio ovo ferije iskoristiti u barem jednu korisnu svrhu, a to je završavanje maturalnog rada. Rad je o izradi web stranica i naravno nemogu dobiti manje od 5 iz toga, jer je to ipak informatika (umjetnost je dobiti manje od 5 =) ). Kad smo već kod korisnih stvari, nedavno sam postao punoljetan, i koliko mi god taj pojam bio mrzak, pomalo mi je drago što sam prešao i to "ograničenje". Tako sam svoju punoljetnost obilježio uz dva dobra prijatelja u ugodnoj atmosferi koja se sastojala od WOW-a i mnogo prehrambenih proizvoda i dobre muzike. Od jednog prijatelja sam dobio jednu knjigu koja mi prirasta polako srcu... Tao Te Ching...odlična knjiga, trebala bi se podučavati u osnovnoj školi, a od drugog prijatelja sam "zabunom" dobio kolekciju ženskih parfema s motivima jedne (valjda još) komunističke zemlje , Kube. Ono, parfemi u obliku kubanske cigare itd. itd. itd. ...to sam dao drage volje sestri na korištenje. I još sam nedavno, nešto prije rođendana dobio jednu od najoriginalnijih stvari ikada... jedan par ultra ludih čarapa s prstima u nekim blesavim bojama... to moram obuć za ludi dan...definitivno (jedino mi je žao što sam izgubio skoro pa svaki kontakt s osobom od koje sam ih dobio)

I tako uskoro polažem vozački, još nešto manje od 10 sati vožnje i valjda ću položiti ispit i dobiti taj ružičasti komad kartona zvan vozačka dozvola...onda se ide u Kopački rit..Zašto?...Jer nikada nisam tamo bio i hoću vidjeti taj park prirode.

I tako sutra je Uskrs, blagdan u kojem nevidim ništa više osim komercijalno potentog datuma...žalosno... a šta bi ja...

Post je objavljen 15.04.2006. u 23:02 sati.