Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kukuricek2006

Marketing

Dobro došli !

Službena web stranica - blog dječjeg glazbenog festivala Kukuriček 2006.mah

Udruga Kukurijek povodom priprema za ovogodišnji glazbeni festival otvorila je web stranicu u obliku bloga / internet dnevnika gdje će prezentirati ideju festivala kao i informirati javnost o najnovijim događajima te dočarati zbivanja na neposredan način tekstom i slikom.
Blog stranicu je omogućio najpopularniji hrvatski servis za blogove Blog.hr ( koji ima neke važne dodirne točke s ovim krajem ) te je pri dizajnu pomogao MSD Team

TEMELJNI CILJ WEB STRANICE/BLOGA/INTERNET DNEVNIKA

Napominjemo da je ova web stranica nastala kao ideja da se putem internet medija informira roditelje, prijatelje i obitelji glazbeno ''vudrene'' djece, zainteresirane glazbenike i autore, kao i medijske osobe iz cijele Hrvatske da na jednome mjestu dobiju uvid u festivalska događanja.

Također, bili bi vrlo sretni kada bi se otvorio dijalog svih zainteresiranih o budućnosti dječje pjesme na hrvatskoj glazbenoj sceni.

KRATKA PITANJA I ODGOVORI :

Kakav je to glazbeni festival ?
Riječ je o dječjem glazbenom festivalu čija je namjera poticati djecu i autore na glazbeni izričaj i time obogatiti hrvatsku glazbenu scenu s dječjom pjesmom. ''Oni koji dolaze'' ovdje čine svoje prve ozbiljne glazbene korake.

Gdje se održava ?
Održava se osmu godinu za redom u Đurđevcu, Koprivničko-križevačka županija, u sklopu Dana grada. Ove godine glavna festivalska večer održati će se u nedjelju 23.04.2006. godine.

Tko odabire skladbe i izvođače ?
Ocjenjivački žiri u vrlo renomiranom sastavu: Arsen Dedić, Hrvoje Hegedušić, Tihomir Preradović, Ksenija Erker, Ivica Mihajlović.

Tko su ovogodišnji izvođači i autori ?
Pročitajte u gornjem lijevom kutu ove stranice poimenice navedene izvođače, a naknadno ćemo napisati kompletnu listu autora i izvođača.
Na dosadašnjim Kukuričekima pjevali su izvođači koji su se kasnije nastavili glazbeno djelovanje poput Ane Majstor, Maje Zeko.
Prošle godine je u revijalnom djelu nastupila najveća i najmlađa hrvatska glazbena zvijezda Dino Jelusić, pobjednik Dječje Eurovizije. Ove godine nastupa njegova sestra Lorena.

Kakva je kvaliteta pjesama i aranžmana ?
Autorska kvaliteta je iznimna jer su veliki broj probranih skladbi napisali vrhunski hrvatski tekstopisci, aranžeri i kompozitori. Ove godine kao autori skladbi pojavljuju se : Drago Britivić, Tihomir Preradović, Toni Eterović, Rajko Stilinović, Damir Mihaljević, Željko Kožarić, Davor Jendrašić, Marijan Jergović i mnogi drugi...

Kakva je medijska pokrivenost događaja ?
Pjesme će se moći poslušati doslovce u cijelom svijetu zahvaljujući izravnom prijenosu satelitom Radija Koprivnice ( RKC radio ) te u odgođenom terminu na televiziji. Priredbu snima zagrebačka televizija Z1.

Tko su glavni sponzori priredbe ?
Đurđevačke tvrtke Natura Agro i Lasselsberger Knauf, te Croming Pitomača.
Generalni pokrovitelji su Županija Koprivničko-križevačka i Grad Đurđevac.

Tko će biti voditelj na festivalskoj večeri ?
Iskusni voditelj i prijatelj gospodin Branko Uvodić.

Gdje se mogu nabaviti audio materijali s prošlih Kukuričeka ?
Upitom na adresu Udruge Kukurijek: A. Radića 8, P.P 91, 48350 Đurđevac
ili na e-mail: kukuricek@gmail.com

Molimo sve koji misle da svojim umijećem, idejom mogu pomoću u realizaciji ovoga bloga da se jave na mail: kukuricek@gmail.com






Post je objavljen 15.04.2006. u 18:46 sati.