Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

Pozdrav svima, evo me natrag. Znam da sam sad pretjerala u nepisanju, al šta ću. Zadnja dva vikenda su bila predobra, ajmeee mogla bi svaki vikend tako. Ne znam odakle da počnem....

Ovako, pretprošli vikend je tu kod nas bio seminar iz plesa. Vodio ga je jedan tip, ma super je, on je breaker al zna tip sve i svašta plesati (čak i trbušni ples , pokazao nam je malo :)))) E da, on je vodio seminar iz hip-hopa. Nije nas bilo puno, oko 12 cura tak da smo dosta toga naučile. Trening smo imale u subotu i nedelju cijelo popodne skoro. Mislila sam da ću imati upalu mišića, al je na kraju dobro prošlo s malom upalom :)))) Al nemate pojma koliko se meni sviđa taj hip-hop i to. Mislim suvremeni ples je ok i volim ja to i uživam u tome, al ovo je nešto sasvim drugačije i meni bolje. Tak sam ja cijeli vikend provela u dvorani, al nije mi žao ni najmanje jer smo napravili skoro dvije koreografije i još naučile neke osnovne elemente. Super je bilo, zaključak - šteta što mi tu nemamo mogućnost tak nešto trenirati s nekim ko bi nas stvarno mogao naučiti hip-hop.
A sad ovaj vikend koji je bio ono nezaboravan...........
To ostavljam za sutra :))))) , odnosno za idući put. Sad sam preumorna da vam prepričavam taj vikend. Pišem opet za najviše pet dana. Je.


Željela bi pozdraviti svoj razred- napokon da smo se pomirili, ono bar većina.....
Onda velika pusa mojim curama, vidimo se sutra, kisss!
Pozdrav dečkima iz kazališne i ovim našim breakerima :)))
I za kraj pozdrav svim bloggerima.
Eto to bi bilo to, nadam se da nisam nekoga zaboravila


Image Hosted by ImageShack.us

Pozdrav i budite dobri, lijepi i pametni.

Post je objavljen 12.04.2006. u 23:38 sati.