Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shanu

Marketing

nacionalni park-CENTAR, zaštićena vrsta-JA

jucer je bio dobar dan. jaako dobar dan, dugo nisam tako iskreno uživala u nečijem društvu. neću ponavljat ono što je već d van end onli leđenda SMEĐOOKA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
napisala (ako oš, nu tamo doli link pa mrš tamo čitajwave), samo svoj doživljaj.
jebiga,pitanje je otkud krenut.
od mog savršeno nadrkanog dana, neuspjelog pronalaženja vremena za popit bar JEDNU KAVU,JEEEDNNUUUU JEEDIITUUU (deklarirani ovisnik...), do smeđooke koja mi je cijelu moju genealogiju ispjevala pod prozorom svojim kamenjarskim baritonom jerbo sam kasnila punih 28 sekundi.
sorry, staracerek
dok je libra s još postojanom socijalnom sviješću pokušavala reanimirat naše lately zapostavljano ime među raznim finim birtijama po centru ( a pritom je uspješno dočekala i milo dijete, ovacije oboma, trebalo im je samo 2 i pol sata da dođu do konzumaheadbang), smeđooka i ja smo tumarale gradom, pokušavajući se prisjetit svega što smo trebale obavit...
mislim da provociranje murjaka pred jeftinim hotelom drpanjem i nije bilo na popisu, al jebiga. uljepšalo nam dan. tipovi kad žele vidjet 2 žene u napaljenom hvatanju, e pa to će i vidjet, makar i u 2 žira na livadi na kopačkom ritu.
snaga volje, nema šta.
nakon sat vremena u billi, te divljanja po istoj, trebalo je slijedit milo dijete do našeg samostalnog dotura. malo me putem jebo filing da milo đete namjerno po zelenom valu mijenja trake, radi škare, reže zavoje, prolazi kroz crveno...pomislio bi čovjek da nas se htio riješit, hahaha...ha. ha.
hm.
kod cara dotura Free Image Hosting at www.ImageShack.us smo svi došli na svoje... otvarale se corone (na način našeg milog dijeteta, jerbo otvarača nije bilo), bacale stvari iz vrećica na štednjak, iskemijao meksički meni, đe je truli jorz sve zajebala PORTUGALSKOM rižom...
da, da, dobro ste čuli...kakav buntovnik bez razloga..lud

my two bitches Free Image Hosting at www.ImageShack.us shvaćajući da im je jedini životni cilj i zadatak skora udaja, zamolile su da ih se uvede u tajne kuhinje, taj dan meksičke. smeđooka dobi zadatak dvaput u 16 minuta promješat rižu, a libra isut vrhnje u zdjelu.
iste te minute su već bile pušile ispred ulaza. ko, išle tražit sokove.
NEĆETE SE NIIIKAD UDAT, DROLJE LIJENE, NIIIIKAAAADDD!!!!!bang

OVIM PUTEM ZAHVALJUJEM MILOM DIJETETU, ŠINJORINI NAŠOJ, NA POMOĆI DOK SU OVE DVIJE OKOLO TRAŽILE ONO ŠTO VEĆ MJESECIMA NISU DOBILE PA DOBIVAJU TO ZA ROĐENDAN U UMJETNOM OBLIKU I SA PRILOŽENIM BATERIJAMA. FALA, MILO DIJETE.
MIJEŠAŠ RIŽU KO VELIKI. Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dobar je mali, probit će se.thumbup

fala i smeđookoj što je dopustila da si zapalim samo desnu stranu glave kuhajući već 4. jelo, te preuzela vilicu za tiramisu i ispekla meso do kraja.

fala libri što mi je otvorila coronu i dopustila da pijem i pušim iznad lonca.smokin

fala dečkima što su bili najzabavnija a ujedno i najzrelija ekipa, s kojom je uvijek gušt provodit vrijeme, koji su tolike leđende da bi jedino njima kuhala svaki dan. teoretski.rofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

jeben provod, bez višesatnog spremanja, navlačenja samostojećih čarapa, uvlačenja u minijaturne topiće, i trpljenja raznih pubertetskih faza i raznih sranja iz čiste pristojnosti. nitko nam nije mogao ništa. od zajebancije do ozbiljnog, sve zajedno, nešto predobro.
smeđooka, drago mi je što si ipak došla, ne samo da si pogodila već i bolje prošla, libra fala na trudu i organizaciji, doture fala na kuhinji, i milo dijete tebi fala na pomoći ( nadam se da je kasniji tulum "gerijatrija´s night out" bio podjednako uspješansmijeh).
LEĐENDE.

edit smeđooke koja je ubacivala fotke:ima ih jos! ima ih jos! aha, na mom blogu! na moooom! party

JOŠ JEDNOM MI NEŠTO NAPIŠI NA BLOGU UBACIT ĆU TI ČOPOR MAČAKA U SOBU, U AUTU NA REPEAT TI STAVIT "I TEBE SAM SIT KAFANO" I SVE TRAPERICE ti ZAMJENIT NAJLONSKIM MINICAMA, DA TI MATERINA ŠTA SI TI DOPUŠTAŠ!!!!!!!!!!
UNAPRIJED FALA. KUJO.
vojim te, buci buci sjatko moje...!!:D

Post je objavljen 14.04.2006. u 22:58 sati.