Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

PIRANHA BAR otvorenje

Nekada davno bilo praktički močvarno tlo, tu se napravilo umjetno jezero za potrebe UNIVERZIJADE i na tom jezeru bilo malo jezero sa tendencijom postajanja glavnog rekreacijskog područja zagrebčana. Muku mučio je Aquarius kako dovući mlade, jer je bez auta dosta zabačeno od gradskog prijevoza, ima dosta klipsanja pješke. I tako na istom tome jezeru bio je zidani objekat za spremanje kanua i čamaca. S vremenom je pretvoren u restoran LIDO, kasnije je Lido dobio i ljetnu terasu. A onda jednog dana terasa je preuređena u disko klub. Uništio je konkurentne klubove dobrom povezanošću sa medijima i stalno organiziranjem nekih evenata, jedan za drugi, pa sve što je bilo sa RTL i Big Brother itd.....

Zanimljivost je veliki centralno smješten aquarium sa pravim piranhama!!!

No taj isti centralno smješteni aquarium okružen je šankom i to sve zauzme pun kufer prostora i stvori neopisivu gužvu.
Klub je preuređen no to je stvarno bilo praktički ništa, napravljeni su samo VIP odjeljci za sjedenje. Svi sa kojima sam pričao su bili jako jako razočarani tom malom promjenom. Na otvorenju je kao trebala biti VIP ekipa, no nisam baš primjetio neke poznate likove. Bila je i neka kažem još jednom neka revija intimnog rublja što je bolje ne komentirat, dok je te krpice kao kreiralla NINA MORIĆ "Hrvatica" koja zaboravila maternji jezik. Koza jedna jadna.
Ukratko nakon malo crnog vina većina nas je prešla u susjedni klub 300 metara dalje. O njemu u drugom postu.

Sve u svemu otvorenje je bilo veliko razočaranje jer sam mnogo više očekivao od arhitektonske ekipe koja je potpisivala promjene.

Nakon drugo kluba stjecajem okolnosti kako se nije prema okvirnom dogovoru pojavio frend otišli smo u Jedinicu, jedan UnDERGROUND klub. Tko nije upoznat o njemu niti neće. Od tamo nismo krenuli kući već smo zaglavili u OTV na Jeff Milles, pržiona u jednom kraju i lagani chill out u drugom floru.
Nešto između bi bilo idealno. ALI ALI.....
Imao sam tu večer i prvi puta vidjeti kako opušteno frendica novinarka jednog poznatog izdanja pleše ;) inače uvijek coolira zbog posla, sada se opustila i nabacila svoj zavodnički osmjeh ;)

GO BABY GO ................!!!

Pred jutro oko 7 mislim kako su me dovezli doma... gledamo radni ljudi na posao mi u krevet.

Sutra je USKRS !

Post je objavljen 15.04.2006. u 13:55 sati.