Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bsovac

Marketing

Najava koncerta i neke stvari iz povijesti Bs-ovih koncerata


Evo kako je bio najavljen njihov koncert na službenoj stranici.. Malo stavljam sa zakašnjenjem.... Al bitno da sam stavil... rofl

Koncert Sindikata!

31. marta Beogradski sindikat će proslaviti 7 godina postojanja, prijateljstva i kreativnog rada koncertom u velikoj sali Doma omladine. Znači, petak 31.mart, velika sala Doma omladine, koncert Beogradskog sindikata! Predgrupe, gosti iznenađenja, specijalna scenografija, osvetljenje, kvalitetan ton i sindikat na mikrofonu. Cena karte u predprodaji je 400 din, a kupuju se na blagajni Doma Omladine. Karte su u prodaji od 23. marta. Na samom koncertu biće upriličena i prodaja diskova i majica po promotivnim cenama. Ovaj koncert je jedno hvala svima koji su stajali uz nas ovih sedam godina. Svima koji se sećaju 21. marta 1999. u KST-u. Svima koji sindikalnu borbu osećaju kao svoju. Ostanite zdravi u glavi. SVIZAJEDNO – TO JE SINDIKAT!!!

To je taj koncert na koji sam se nabrijavao, a na kraju nisam išel.... no

Gostovanje na Kosovu

Krajem maja 2004. BS je gostovao u Kosovskoj Mitrovici. Nastup je održan u klubu Crna Dama pred oko 150 ljudi. To je bio prvi nastup bilo kog benda nakon godinu i po dana u Kosovskoj Mitrovici. Ljudi su došli i iz okolnih manjih mesta gde još uvek ima živih Srba. Stvarno je teško opisati utiske sa tog putovanja - mešavina neizmerne sreće i tuge. Samo treba reći da je Srbija zaboravila i dalje zaboravlja naše ljude sa Kosova.

Post je objavljen 14.04.2006. u 14:02 sati.