Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrtica007

Marketing

neke trule narodne mudrosti

Tko se opeče na mlijeko, puše i na jogurt.

Iako postoji više verzija ove narodne mudrosti, npr. tko se jednom opeče, i na hladno puše, iz čisto subjektivnih razloga ova nam je puno draža. Čini nam se da izreka govori sama za sebe i da su dodatna objašnjenja suvišna. Možda ste i na vlastitoj koži iskusili posljedice nakon pijenja vrućeg mlijeka, ali tko smo mi da sudimo...

Ako ipak niste savršeno shvatili o čemu se radi, upozorit ćemo vas da se jogurt uvijek pije hladan, a loše iskustvo dovodi i do bizarnih poteza.

Prošla baba s kolačima.

I nikad se nije vratila! A to će, djeco, reći da vam se dobra prilika pruža jednom u životu, a vi budite pametni i iskoristite je na najbolji mogući način. Želite li nešto učiniti ili reći, ne čekajte zadnji čas, zanemarite znojenje, ubrzani rad srca, osušeno grlo i slične simptome treme.

Baba je stara i nije joj drago kad predugo mora boraviti na jednom mjestu, a i košara s kolačima je teška. Zato požurite dok baba s kolačima ne prođe...

Pisalo je i na plotu p.... pa su se mnogi našpranjili.

Ovu smo veliku mudrost osobito često slušali, a neki i doživjeli u adolescentskom razdoblju života za kojim najčešće toliko žalimo. Priznajte, koliko je vremena trebalo prijateljima da vas na nešto rolleyeswinkhrvatskazujoludblablazijevwavethumbupthumbupsmokinpartybangdeadgreedynagovore? Čak i na ono što vam možda i nije bilo po ćeifu?

Ne događa se, međutim, samo u toj dobi da smo lakovjerni, naivni i da vjerujemo svemu što pročitamo. Smatramo da ova mudrost najljepše opisuje sve neugodnosti kao posljedice lakovjernosti. Osim toga, vaditi sitne špranje s nezgodnog mjesta sigurno nije ugodno!

Myspace layouts

Myspace layouts



Myspace layouts

Myspace layouts



Myspace layouts

Myspace layouts



MySpace Layouts

MySpace Layouts



MySpace Layouts

MySpace Layouts



MySpace Layouts

MySpace Layouts



Post je objavljen 14.04.2006. u 10:55 sati.