Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

jedan sasvim običan dan... mislim da je petak..da..

Dobro jutro ljudovi... (ofca je inSistirala da se složim s njom da se ovdje o jazzerima zapravo radi, a ne o ljudovima) al to je opet sasvim neka druga stvar... Ljudovi, jazzeri, kako hoćete, u svakom slučaju, dobro vam jutro :)
Zagrebačko neko jutro, ne mogu da ocijenim oće li dan biti žut ili siv? Sve nešto čekam neke znakove neba, da se odluči i oboja ga već jednom... Zato su mi maslačkovi pod prozorom divno žuti... Pa ako dan i bude siv, ću da preživim ;)
Jučerašnji dan je bio sasvim okej, zapravo, sasvim divan! Jeste da su u baš svim Životinjskima za Alex bili duplići, al jebešga sad... Bit će još sličica ;) Hihihi ono jedno divno stvorenje je planiralo kod mene ostati nekih sat vremena? E pa po mom kursu sat vremena ipak malo drugačije izgleda, il traje, nema veze :) Zahvaljujući određenom broju ljudi opskbljena sam DVDovima, što koncerata, što filmova, i imam šta raditi i kako ubijati vrijeme. Eh da čim sam napisala ovo "ubijati vrijeme" sjetila sam se koliko vremena trebam faksom ubiti. Odfaksirati vrijeme, da... A stignem valjda sve. Ima vremena.
Baš mi trenutno na veeeeeeeeeejikom ekranu Djole pjeva Galiciu. Skroz neko sjetno raspoloženje. A super se osjećam. Mama je jučer zaključila da sasvim ok izgledam, da joj se čini da se tako i osjećam, te da smatra da možda i nije trebala dolaziti, da je meni skroz dobro bez nje :) Bravo mama, al neka tebe tu, ručak će biti fin, čak ga ne moram sama skuhati :)

sasvim običan petak, dio drugi

Čim sunce proviri, ja isto... Zabavna činjenica ovog dana... Naime, oni koji me poznaju znaju i kolike trepavice inače u životu imam... Isto tako, ti isto koji me znaju, znaju i koliko ih trenutno nemam :). Znači, kupih umjetne. Mislila sam da ce biti jako čudno, neugodno i ti slični osjećaji, ali nije. Kaže mama da se uopće ne kuži. Eto, imam trepavice :) Naravno da sam danas na ulici opet izgledala čudno... Ona (mama) je u jednom trenu rekla: "Znaš, čudno izgledaš... Ova žena te sad pošteno odmjerila. Al na simpatičan način, sa smješkom, ne ono kao da si čudovište."
Eto, ja NISAM čudovište sa umjetnim trepavicama :D

Post je objavljen 14.04.2006. u 10:26 sati.