Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vnosijek

Marketing

Ubio ženu zbog rakije!!


Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je prestrašno nut
Radiša je električnim kabelom do smrti tukao suprugu Lelu. Na to su ga nahuškali prijatelji alkoholičari. Rekli su mu da kradom ispija rakiju. Prije toga su se nad pijanom ženom seksualno iživljavali.

Radiša Jokić (49) iz sela Suvi Do kod Žagubice u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je 8. travnja ubio svoju suprugu Lelu Jokić (40), rodom iz Kučeva.

PROKLETA OBITELJ
U selu smatraju da obitelj Jokić godinama prati prokletstvo, još od smrti Radišinog brata. Kao uzrok navode da je Radišina baka ubila njegovu prabaku, iz straha da ne potroši svu imovinu, budući da je išla iz braka u brak.
Jokić je u subotu prijavio policiji da je njegova supruga umrla prirodnom smrću, ali istraga je pokazala da je smrt nastupila zbog surovog batinanja.

Radiša i Lela bili su kronični alkoholičari koji su često dolazili u seosku trgovinu, u kojoj su kupovali isključivo rakiju, pričaju mještani Suvog Dola.
Dvojica mještana tvrde da je zločinu prethodilo svojevrsno orgijanje u kući Jokića, u kojoj se nalazilo još nekoliko notornih alkoholičara.
Svi oni su se seksualno iživljavali nad pijanom ženom, zajedno s njenim suprugom, a potom su ga huškali da je tuče, žaleći se da im ona, dok izlaze iz kuće u WC, kradom ispija rakiju. partyparty
To je razlog zbog kojeg je Radiša bjesomučno pretukao Lelu električnim kabelom, sve dok je nije usmrtio.


Post je objavljen 14.04.2006. u 01:10 sati.