Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pustelija

Marketing

Za dobrodošlicu...

... ništa nije skriveno što neće biti otkriveno...
Svi smo mi sazdani od... manimo se biologije. Sazdani smo od manjih ili većih tajni, od onih slatkih koje ćemo jednog dana u razgovoru s nekim uz smiješak otkriti, od onih koje ćemo podijeliti samo s najboljim prijateljem ili prijateljicom, ali i od onih mračnih koje nas koštaju živaca i tlače nas neprospavanim noćima... Neke tajne znaju biti i izuzetno opasne, pa čak i jako grozne. Iskreno rečeno, ovaj blog zamišljen je kao skriven ali vrlo učinkovit ispušni ventil na kojem će biti objavljene Vaše tajne koje ćete poželjeti podijeliti sa mnom. Sve će one biti objavljene anonimno i neće ni na koji način biti zloupotrebljene. naravno, niti ja Vam neću ostati dužna. Tako ću Vam za početak otkriti da ovaj blog nije moja originalna ideja, jer mnoštvo sličnih stvari postoji na inozemnim blogovima i učinilo mi se vrlo zanimljivim.
Brine Vas kako će Vaše tajne ostati anonimne? Jednostavno mi u kratkim crtama napišite tajnu i pošaljite na slijedeću adresu:
obitelj Alić (s napomenom ispod toga "blog")
Nezakcijska 20
52100 Pula


A sada da ja Vama otkrijem jednu tajnu... već godinama pišem poeziju i prozu. Nastupala sam mnogo puta i mnogima su se svidjela moja djelca, pa su mi nudili da nešto i objavim. No ja nikada nisam skupila hrabrosti jer... pa eto, bojim se kritike...
Do sutra, dragi moji, lijepo mi sanjajte...

Post je objavljen 13.04.2006. u 19:04 sati.