Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Savjeti koji mi oduzimaju dah (i energiju) :D


Najdraži moji, danas radim, nema puno vremena za priče. Bio sam jučer u Grazu i Ljubljani, u Grazu je bila jedna zbilja ugodna kavica, u Ljubljani jako fini kolači, mhhhm, a sad da vam napišem što me muči:

Prije neki dan čekao sam nešto i mašio se jednog ženskog časopisa, bili su tamo savjeti za očuvanje energije. Sjajni su, to nisam znao, pazite vamo:

Želite li uštediti na struji jednostavno ugasite svjetlo kad napuštate prostoriju!

!!??!! Wow! Fasciniran sam. Noćas sam iz čistog protesta (jer ovakvi časopisi imaju predobre savjete) ostavio svjetlo u radnoj sobi kad sam išao na WC pišat...

Ima još jedan vrhunski savjet:

Želite li uštediti na vodi, zatvorite vodu dok perete zube!

Eto, sad kad ste postali pametniji sad će vam vaš Ddadd udjeliti još par home made savjeta koje je on osobno smislio:

1)

Ako na elegantnom japanskom nisanu kojim ste iz Graza stigli u Ljubljanu ne rade rikverc svjetla a poklopac prtljažnika vam je otvoren, nemojte pol sata čohati glavu već pogledajte jesu li rikverc svjetla slučajno smještena na poklopcu prtljažnika i sad svijetle u mračno nebo :D

2)

Kad vozite mrvu duljim podvožnjakom ili tunelom, a brisači vam rade (jer pada kiša), u podvožnjaku je suho (jer tamo ne pada kiša) i brisači će u prolaz, dva početi raditi 'na suho'. Da bi ste to spriječili približite se što bliže autu ispred sebe, najvjerojatnije će taj auto prskati vaš vjetrobran svojim mokrim gumama...i tako ćete sačuvati brisače a da ih nećete morati isključiti!


Što kažete? Ha? Da se zaposlim u časopisu za vozačice? :)))


PS:

Nešto dobro od onog noćna_mora_ženskog_časopisa....malo sam noćas kopao po netu u vezi očuvanja energije i naletio na site:

http://www.mojaenergija.hr

Stvarno dobri tekstovi i savjeti, onaj kvazi časopis je svoje savjete izgleda maznuo odavde i izvukao iz konteksta. Da se svi držimo toga što tamo piše (a to uopće nije teško) zaista bi nam bilo ljepše na Zemlji!


Ja ću si dati truda da malo spasim Zemlju...o yeah! :-)


Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 13.04.2006. u 11:35 sati.