Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Čašica razmišljanja prije spavanja

Uvijek kad gledam Brusim Vilica, guštam jer kužim da i proćelavi tipovi mogu bit face.
Jedino ne kužim kako su izveli onaj trik s dva galona, jednim od 5 i jednim od tri litre.
Film je Umri Mučki 3, a ja ni nakon trećeg gledanja ne kontam foru. Dodjavola. Pomozite...

Poslalo me iz Playboya na test vožnju Škode Oktavije RS Sport i još nešto. Riba vozio 205 km/h prema Karlovcu! Kod Ravne Gore skužio da postoji i šesta brzina... Ajme, gušta. A veliko, a brzo, a klima, a svi ti se miču. Kakva šteta što nikad neću imat para za takve ljepotice. A bar sam 12 sati po Opatiji, Lovranu i okolo te nazad do Zagreba bio faca. Kurč, kurč. Ngh. Ponovilo se... S druge strane, to teško za parkirat, guta ko ja prve tri pive, kradljivo je i tak. Ali obećo sam kupit nešto veliko zbog Roka.

Pronašao sam idealnu pivicu za uz fuš prije spavanja - Pilsner Urquell od 0.66 cl. Možda zbog količine?

Kome se da brojat u koliko reklama glas daje Duško Ćurlić? Nemam ništa osobno protiv čovjeka. Standardno loš, naporan, dosadan i kronično neduhovit i netelevizičan teve voditelj, tipičan produkt državne televizije, trenutni je hit u Hrvatskoj. Kakva Kosorka Devojka, kakvi Šukeri, kakvi bakraći... Buco je u crtićima, tv i radio reklamama, lošim i gorim showovima, live emisijama, poljoprivrednoj emisiji, vjerojatno i ono pištanje robota kad telka ide pavat proizvodi isto on.

I jope ponavljam da nemam ništa osobno protiv njega, ali kad ga čujem, okrećem na satelit. Mnogo je kume... Kako su neki ljudi retardirani i ne znaju što je i kada previše. Nekad pomislim da bi bilo bolje da sam u Čileu rođen.

Ali i stranci mogu govno od reklame napravit. Uuuuu, kakvo govno. Dvije babe pričaju o nekom izbjeljivaču u kuhinji i onda papiga ponovi jednu riječ za njima a one pras u smijeh. Pepsi okupi deset najskupljih nogometaša svijeta i stavi ih u šator s deset Bavaraca. Pa to je u rangu Dorine!!! Sramota!

U stvari, ništa nije u rangu Dorine. Kad Tarik zapleše onako senzualno nakon stopiranja maloljetnice... Isprika Pepsi. Iako ne pijem ta govna otkad mi je pri roštilju upao komad ražnjića u čašu kole, pa sam ujutro izvukao prozirni mini čvarčić. Slatka šuga. Fujjj. Oću pivuuuu...

Htio bi prodat Clia. U auto-kući mi kažu da mogu od njih dobit 5500, ali da ga probam prodat za 1000-1500 više. A od vremena za prodavat ni v. Miha nemre jer doji, ja s posla drito na fuševe. Tako bi htio odnijet Clia u neku garažu, prespavat i sutra doć po neki veliki i sigurniji i samo potpisat papire i uzet ključeve i makinu. Ali nema toga... Birokracija nas ždere. Evo, primilo 51 čovjeka u Sabor. Da prevrću papire. Ti ne voze Clia.

A još sad ni nagradne u Jutarnjem nemrem igrat jer sam zaposlenik firme. Damn... Ubili mi i nadu.

Jednom sam hodao s curom koja mi je u neku ruku bila ideal. U stvari, bila je drukčija od drugih. Mogla je i popit i urlat i zajebavat se, ubijala se od seksa... Problem je bio u tome što je imala bogate roditelje koji su joj dali sve. Za maturu auto, za diplomski stan, para koliko poželi... Nikad nije morala radit preko student servisa, ne jest po par dana, sjediti na klupici u parku bez para da si kupi i najjeftiniju litru vina za 7,24 hrd-a. I to me je toliko smetalo da sam pobjegao od nje. Takav sam i bok. Tako je i s prijateljima. Ljudine, frendovi, braća. ali nikad lova na nas. Ako se netko i obogati, više ga ne vidimo. Tako novac kvari ljude. I one koji ga imaju i još više one koji ga nemaju.

Sve ovo serem jer će Rok Fish Junior uskoro počet shvaćat što mu pričam, kužit svijet oko sebe i vidjeti da on i nije savršen. Tako bi htio da bude normalan, dobar i sretan, a dočekat će ga takvo sranje da bi sad iz ovih stopa prodao sve, kupio neku barku i otišao živit na neki arhipelag. Strah me je i da ne ponovim greške koje su starci ostavili na meni kao ni njihovi starci na njima. A opet, tu sam nemoćan.

Sad će me liftboy ili Karlo utješit da Rok vjerojatno uopće nije moj jer svaki 25-i otac nikad ne sazna da uopće ne odgaja svoje dijete. Ali ipak je to u Ameriki... Fuš. Sorry za davež.

Kupite mi više tog Clia da se zapijem i krenem dalje!!!

Živili!


P.S. Sisajed (http://sisa.blog.hr) je objavio vrhunski post o psovanju. Otvaram natječaj za najkvalitetniju hrvatsku psovku ili kletvu do 6 riječi, ali bez upotrebe riječi koje popovi upotrebljavaju samo kad su nasamo!

Prijedlog 1. Krmelj ti snužden, jagodicama izmrcvarim oporo...
Prijedlog 2. Vulvom boje kužnog sljeza hrčke timarila dabogda...
Prijedlog 3. Znojan hrleć ćumur skučen okućnicom zaprašio...

Sad vi!

P.S.2 Novi jumbo plakat za "Ljubav u zaleđu"
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

P.S.3 U doba tolikog razvoja komunikacija, hoće li Sting prepjevat stari hit u "I send an SMS to the world!". I onda to tvornica maslina SMS zaštiti i obogati se. A? Di mi je sad direktor da potpišemo predugovor. Sting na rivi, tužan gleda u suton i onda vadi iz džepa teglu maslina punjenih grožđicama i zapjeva...

Post je objavljen 13.04.2006. u 00:43 sati.