Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakosadadalje

Marketing

kad nejde,onda nejde!pokušala sam bez kompjutora i nemogu..ustala sam oko 6 pošto moje rane ptičice tad izlaze iz gnjezda i sjela na dvosjed s kojeg se ta meni draga kutija viiiidiiiiiiii...a ja obečala sama sebi i Bogu da neču ići više od dva puta na blog!ruke se tresu,znoj me obljeva al zato sam se uhvatila posla.car će biti oduševljen kad dođe doma.

pošto je u našem gradiću danas sajmeni dan iliti dan od placa otišla sam pokupovati sve za uskrsne kolaće,pisanice,poklone od zeke...
jaja su poskupila i to samo da gamad što više zaradi,a jesu prokleti!a one čokoladne pisanice 10 kuna 100 grama!!!!!!!!!!!!!!pa jesu li ti ljudi normalni??????moji kikići će dobiti slatkiše i to ćemo im posakrivati po kući jer je dvorište puno blata i vode i neznam,fuj...ljep mi je to običaj,i car i ja si razmjenimo makar čokolade kao donio zeko!poznam ljude koji ne boje jaja i ne slave uskrs i to mi je nekak čudno,pa to je naš običaj!
ljepo je kad se skupi obitelj pa skupa farbat jaja,peći kolače,kititi cica-mace jajima ko kuglicama..
nisam neki fanatik al pokušavam svojoj djeci usaditi tu naviku da se vjera mora poštivati.djete se mora krstit do godine dana,pričest i krizma na vrijeme,vjenčat se po mogučnosti u crkvi...a da ne pričam o blagdanima!!!nisam za redovite odlaske u crkvu,to mi nije...ma kužite..ali na badnjak,uskrs posvetit hranu...to obavezno!
ne poštujem ljude koji su mješali brak,moja svekrva se udala za pravoslavca i nisu svoju djecu odgajali u vjeri,nisu ih krstili ni šta drugo.moj car kad me upozno i shvatio da je to to sve je to naknadno obavio ali nema on neke navike,nema volje ići u crkvu,on to smatra glupošću.nije on kriv..
poznam ženu koja je za one države bila u partiji bog i batina a kad se raspo sistem postala vjernica,gotovo svake nedjelje stoji u prvom redu.e takvi su mi zgadili crkvu!šta sad budemo bilo šta samo da smo politički podobni?
moja obitelj je oduvijek znala koje je nacionalnosti i vjere!kod bake i djeda svečenik je svetio kuću oduvijek,križ se nije NIKADA sakrivao!to poštujem.

Post je objavljen 12.04.2006. u 11:26 sati.