[dnevniQ]
Pregled vijesti za 12.4.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 12.4.

» Pa javlja Marin: "Glumac Mark Dacascos biti ce Rahan u filmskoj adaptaciji poznatog francuskog stripa kojeg su za magazin Pif Gadget krajem 1960-ih kreirali pisac Roger Lecureux i crtac Andre Cheret. Rahan u Francuskoj uživa ogromnu popularnost, a još 1987. prenesen je i na male ekrane u obliku animirane tv-serije "Rahan - sin divljeg vremena" sastavljene od 26 epizoda. Cjelovečernji pustolovni film čija se premijera očekuje u siječnju 2007. režira Christophe Gans, ranije zapažen po ostvarenjima "Crying Freeman", iz 1995. (također adaptacija stripa) i "Le Pacte des loups" iz 2001. Više o Rahanu i njegovom svijetu moze se saznati ovdje."

» Bestraga, kao da nam industrija odrasta: ne samo da se ljudi pipaju po konvencijama već se poslije i tuže zbog toga, a sada se i fondovi za obranu od pipanja ustanovljavaju.

» Vijest o novoj Bonellijevoj mini-seriji (samo 14 nastavaka) kojoj će uvodnu epizodu crtati Goran Parlov. Skica mitskog junaka, "Skrivenoga lica", jest Goranova, ali ostale ponuđene table su od nekog novog Turčina koji radi za Bonellija, Buraka.

» Koji ste superheroj? Ja sam malo var'o al' sam opet isp'o Spajdermen …

» A jeste li primijetili da je završila četvrta epizoda Martine Mjesec?

(mcn/marinradišić)


Post je objavljen 12.04.2006. u 09:14 sati.